Horoskopy

Vášnivá znamení: Tato 3 znamení v sobě nosí spalující žár

Vášnivá znamení: Tato 3 znamení v sobě nosí spalující žár

Každý z nás se občas ve vztahu obává toho, že se dříve či později začne se svým protějškem nudit a vytratí se vášeň. Máme pro vás dobrou zprávu! Jestliže budete hledat své partnery na základě astrologie a vyberete si toho pravého z vášnivého znamení, můžete si být jistí tím, že jiskra z vašeho vztahu jen tak nevyprchá a pokud přece jen ano, plamínek vášně si k vám vždy najde cestu zpět!

Lev (23. července – 22. srpna)

Začněme králem zvířat, protože vášeň prostě a jednoduše k jeho povaze patří odjakživa. Muž i žena lev o vás budou za každou cenu bojovat až do posledních sil. Jakmile budou mít vyhráno (a věřte tomu, že vyhrají) a vy jim budete patřit (a věřte tomu, že budete), začne ta pravá vášnivá show!

Lvi vám v posteli ukážou, proč se jim říká králové a zavedou vás na ta nejméně pravděpodobná místa, kde vás jednoduše svedou. Je libo auto nebo třeba parčík? Lvi si poradí všude!

Beran (21. března – 20. dubna)

Pro Berany je velmi důležitá sexualita, kterou ve vztahu řadí na první místo společně s láskou, a proto patří mezi vášnivá znamení.

Může se vám zdát, že s tvrdohlavým a impulzivním Beranem je někdy složité najíst společnou cestu (a taky máte pravdu), avšak jakmile ji najdete, Beran se vám odmění vášní a hlubokým citem.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Tak tady to začíná pěkně pálit. Právě Štíři a Štírky se totiž řadí mezi nejvíce vášnivá znamení, a proto jsme si je záměrně nechali až na konec našeho seznamu.

Dalo by se říct, že žena Štírka se narodila pro vášeň a pro okouzlení. Dokáže si snadno podmanit každého, koho chce mít ve své blízkosti a o vášeň ve vztahu s ní opravdu není nouze.

Muž ve znamení Štíra si jde pro svou kořist za každou cenu a za její oddanost se dokáže odměnit v podobě pěkně žhavých plamínků vášně.

Také vás teď napadlo, co se stane, když se potkají dva Štíři? Začne vášnivý vztah plný emocí a osudové přitažlivosti. Vznikne velmi silné pouto, které nemusí být již nikdy porušeno, pokud bude oběma Štírům na vztahu záležet.