Horoskopy

Nejnebezpečnější znamení zvěrokruhu: na těchto 5 si dejte pozor

Nejnebezpečnější znamení zvěrokruhu: na těchto 5 si dejte pozor

Každý je svým způsobem nebezpečný, neboť jednotlivá znamení jsou ovládána živly, které dokážou být velmi kruté. Toto je žebříček těch nejvíce nebezpečných znamení, kterým nechcete vstoupit do cesty.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štír je nejnebezpečnější svou pomstychtivostí. Buď miluje nebo nenávidí a není nic mezi tím. Pokud jej jednou zklamete, už to nikdy nevrátíte zpět. Na svou pomstu si počká i několik let a přijde v nejmíň očekáváný okamžik. Jsou velmi vypočítaví, a kromě pomstychtivosti jsou nebezpeční také svou inteligencí, kterou se nebudou bát použít proti vám.

Beran (21. března – 20. dubna)

Berani bývají většinou velkými choleriky, a tak jakmile nejsou spokojení velmi rychle vzplanou, což se projeví v jejich sklonu k agresi. Pokud berana nezastihnete v dobré náladě, je to jako škrtat sirkou u plynového sporáku. V této náladě dokáží říct i velmi zraňující věci, ale omluvu od nich nečekejte.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Ambiciózní kozoroh nenechá nikoho a nic stát v cestě za jeho úspěchem. Jsou velmi pracovití a vše berou s velkou odpovědností. Pokud se jim ale postavíte do cesty, nekompromisně vás převálcují. Před koncem termínu odevzdání jejich práce od nich nečekejte nic dobrého, budou velmi až nepřátelsky nervózní.

Rak (22. června – 22. července)

Agrese raka spočívá ve zneužívaní jejich emocí k manipulaci. Aby dosáhli svého, rozpláčou se. Budou vás citově vydírat, aby dosáhli svého. Dejte si tedy pozor na to, abyste pak neskákali tak, jak vám pískají. Snadno vás těmito technikami můžou manipulovat a pomalu vás zadusit „láskou“.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnář vás bude rád pošťuchovat všetečnými otázkami, aby viděli, jak budete reagovat. Mají skvělý smysl pro humor, ale jsou velmi zvědaví. Svými nejapnými žertíky ve vás mohou probudit vaše zlé dvojče a vy se najednou přestanete poznávat.