Horoskopy

Zlá znamení zvěrokruhu: TOP 4 nejhorší znamení zvěrokruhu

Zlá znamení zvěrokruhu: TOP 4 nejhorší znamení zvěrokruhu

Každé ze znamení horoskopu má své dobré, ale také stinné stránky. Některá znamení mají tak špatné vlastnosti, že jsou považovány za zlá. Na které znamení si při seznamování a v mezilidských vztazích dát největší pozor?

  • Štír
  • Beran
  • Lev
  • Panna

Štír

Lidé narození ve znamení štíru nebývají příliš oblíbenými. Pokud se někdo věnuje horoskopům a potká člověka narozeného ve znamení zvěrokruhu, hned ví, že se má mít na pozoru. Štíři jsou často manipulátory a za svými cíli jsou schopni jít přes mrtvoly. Aby dosáhli svých cílů, nebojí se lidi zrazovat a podvádět. A co je nejhorší, všechny tyto plány jsou promyšlené. Své emoce používat jako nástroj dominance a nadvlády. Nejhorší štíři si libují v neštěstí jiných lidí.

Beran

Soutěživý beran je další příkladem toho nejhoršího, co u lidí můžeme poznat. Jsou velkými manipulátory, avšak lidé, kteří jsou vtaženi do jejich sítí často ani netuší, že jsou jejich obětmi. Berani velmi snadno zapadnou do jakéhokoliv prostředí. Snadno zakrývají svou pravou tvář a dokážou na okolí působit velmi charismaticky. Toto platí ovšem jen do doby, než vstoupíte do cesty pro dosažení jejich cíle.

Lev

Lvi odjakživa touží po moci a maximální pozornosti. K dosažení svých snů používají nejen své sebevědomí, které na ostatní působí až magicky, ale také charisma, za které skrývají svou zlomyslnost. Lidé narození ve znamení lva jsou přirozeně arogantní.

Panna

Ačkoliv se panna jeví jako symbol dokonalosti a jemnosti, opak je pravdou. A to platí obzvláště v případě, pokud jde o ostatní, kteří nesplňují přísná kritéria a požadavky osob ve znamení Panny. Co je nejhorší na pannách? To, že vás nechávají v nevědomosti a jsou neupřímní. Zatímco se tváří přátelsky, skrývají své skutečné záměry. Až s vámi skončí, nezbyde vám ani špetka sebeúcty nebo sebedůvěry.