KrásaKrása a móda

Zpevňující krém na tělo: 3+ produkty, se kterými dosáhnete skvělých výsledků!

Zpevňující krém na tělo: 3+ produkty, se kterými dosáhnete skvělých výsledků!

Zpevňující krém na tělo je velmi užitečný pomocník na cestě za krásnou postavou, nicméně nelze se na jeho sílu plně spoléhat. Abyste dosáhla těch nejlepších výsledků, nesmí být krém to jediné, co do své rutiny zařadíte. Důležitá je i pestrá strava bohatá na výživné potraviny, vitamíny a minerály. Dále byste si měla dopřát dostatek spánku, pohybu a odpočinku. Jen tak vám bude používání těchto krémů přinášet ty výsledky, které od nich očekáváte.

TOP 3 zpevňující krémy

  • Hloubkově hydratační tělové mléko Deep Comfort™ Body od značky Clinique
  • Zpevňující tělové mléko Intensice Firming od značky MIXA
  • Zpevňující tělový balzám proti celulitidě a striím Slim Extreme od Eveline Cosmetics

Na trhu je mnoho produktů, které slibují zpevňující efekt, jen s některými jej ale prokazatelně dosáhnete. Vysoké oblibě uživatelů se těší především hloubkově hydratační tělové mléko Deep Comfort™ Body od značky Clinique, u něhož se více než dva tisíce uživatelů shodlo na perfektním hodnocení. Jedinou jeho nevýhodou je cena. Balení vás totiž přijde na více než pět stovek.

Naštěstí ale existují i cenově přijatelnější varianty, které můžete vyzkoušet. Skvělou volbou je i zpevňující tělové mléko Intensice Firming od značky MIXA, a také stálice mezi zpevňujícími produkty, kterou značka Eveline Cosmetics bezpochyby je. Jejich produkty se těší velmi vysokému hodnocení, a přitom se pohybují okolo jedné stokoruny.

Jaké další krémy vyzkoušet?

Kromě těchto skvělých produktů se vyplatí sáhnout i po tělovém mléce od privátní značky drogerie DM Balea, která se těší velmi pěknému hodnocení a vyjde vás na pouhých šedesát korun. Oblíbený zpevňující krém na tělo vyrábí i značka Nivea. Konkrétně se jedná o Nivea Q10 Plus zpevňující tělové mléko. To se cenově pohybuje okolo tří stovek. Vyzkoušet můžete také produkty z nabídky české značky Dermacol.