Horoskopy

Horoskop na dnešek – neděle 11.6.2023. Berani budou populární, Blížence čekají vášnivé diskuze

Horoskop na dnešek – neděle 11.6.2023. Berani budou populární, Blížence čekají vášnivé diskuze

Beran

K ostatním se chováte velmi pozorně a vřele. A tak není divu, že ostatní s vámi budou jednat velice rádi. Každý člověk má nějaký zlozvyk. Ovšem ten váš dnes může mít velmi neblahé důsledky. Je načase se ho zbavit. Vzhledem k tomu, že přitahujete pozornost ostatních lidí, můžete mezi nimi objevit i někoho, kdo by vám mohl skutečně pomoct. Nová přátelství se z toho ale nerýsují.

Býk

Jste napojeni sami na sebe a dokážete své myšlenky i pocity vyjádřit slovy. To vám usnadní nejenom partnerský vztah, ale také ty pracovní a přátelské. Promluvte si se svými blízkými, protože můžete zjistit, co jim na vás vadilo. Hrozí, že budete trpět únavou. Tomuto můžete předejít, když se nebudete snažit jet až nadoraz. Snažte se šetřit energií. Lidé kolem vás mohou potřebovat pomoct, a je jen na vás, jestli na to budete mít dost energie nebo je v tom necháte.

Blíženci

Čekají vás velmi intenzívní diskuze, vy z nich ale budete těžit. Mohou se vám otevřít příležitosti, o kterých jste ani nesnili. Vězte, že pokud je využijete, budete úspěšní. Jste v dobré fyzické kondici, je ale důležité zaměřit se také na ostatní. Vaše tempo je rychlé, ostatní vám nemusí stačit. Dejte si pozor na přepracování. Pro ostatní jste příjemnými společníky.

Rak

Dnes vás čeká velmi důležité osobní rozhodnutí. Naštěstí sršíte dobrou náladou a optimismem. Na konci dne ale pociťujete emocionální vypětí a nemůžete najít ventil. Hrozí, že bouchnete a odnesou to vaši nejbližší. Snažte se o sebe co nejlépe starat, a to nejenom po fyzické stránce. Zaměřte se také na meditaci, relaxaci a dobrou stravu.

Lev

Umíte se prosadit, a to bez problémů nebo jakýchkoli stresů. Nezdravé vztahy, které vás jen vysávají, je načase ukončit. Nemějte z toho výčitky svědomí, toxicita by mohla nakazit i vás. Dnes umíte pracovat se svou energií – když je potřeba přidáte, když nezvládáte, zvolníte. Začínáte nastolovat větší rovnováhu. Ve vašem okolí jsou lidé, kteří vámi chladně pohrdají. Na druhou stranu jsou s vámi i ti, kteří jsou přehnaně nadšení. Snažíte se najít zlatý střed, může to být ale problém.

Panna

Čeká vás starost o nějakou právní záležitost. Není to nic nečekaného, už dlouho to viselo ve vzduchu. Dnes je ale zapotřebí záležitost konečně vyřešit a navíc rychle. I když jste v průběhu dne ochotni pomoci komukoliv, na konci dne se cítíte být obtěžování. Nemusíte vyhovět každému, naučte se říkat ne. Měli byste se na chvíli zastavit a odpočinout si.

Váhy

Po psychické stránce jste na tom dobře, dnes můžete dokonce očekávat ještě další zlepšení. Sršíte energií a umíte se o ni podělit s ostatními. Díky tomu budete ve společnosti velmi oblíbení. Uvědomujete si, že kolem vás je příliš mnoho stresu. Dokážete jej do určité míry uklidňovat. I vy ale budete potřebovat tiché místo, kde si můžete odpočinout.

Štír

Po psychické stránce jste na tom velmi dobře. Pokud něco potřebujete, nedělá vám problém říci si o pomoc ostatní. Jen se ujistěte, že žádáte o to, co skutečně sami nezvládnete. Na fyzické kondici je třeba zapracovat, zaměřte se tedy na cvičení a pohyb. Dnes budete zaměření na detaily, neváhejte toho využít v práci i v osobním životě. Nepohrdejte těmi, kteří jsou jiní, než vy.

Střelec

Dnes pro vás bude velice jednoduché vyjádřit své myšlenky, emoce i cíle. Využijte toho v zaměstnání, partnerských i přátelských vztazích. Daří se vám řešit nedorozumění, která se týkají vás osobně i ta, která se týkají lidí kolem vás. Cítíte harmonii a vnitřní klid a vyrovnanost. Nehledejte problémy tam, kde nejsou. Vaše podezřívavost může způsobit problémy ve vztahu.

Kozoroh

Dnešní den pro vás bude velmi hektický. Nestíháte tolik záležitostí, kolik byste chtěli. Nemáte dost času si jednotlivé aktivity promyslet, často jste tlačeni do toho, abyste jednali dříve, než si to stačíte promyslet. Neriskujte a snažte se odložit akci na později. Po zdravotní stránce hrozí svalové křeče a bolesti kloubů. Na vině je nedostatek živin.

Vodnář

Jste zbrklý a tento váš zlozvyk se vám nedaří zkrotit. Jednáte impulzivně a bez rozmyslu. Překvapením je to, že se vám daří rozhodovat se dobře. Jste silnější, než si myslíte. Vaší hlavou hýří velké množství myšlenek. Budete se muset velmi snažit, abyste se v nich neztratili. Dnes je zapotřebí jednat a ne přemýšlet a stát na místě!

Ryby

Snažíte se dotáhnout některé ze svých plánů do konce. Bohužel dnes máte hlavu tak trochu v oblacích. Proto se vyplatí některé z rozhodování raději odložit do budoucnosti. Jste v dobré fyzické kondici, i tak se ale vyplatí zvolnit a udělat si pauzu. Nejlepší pro vás bude pobyt na čerstvém vzduchu, nejlépe někde v přírodě. Snažte se vyjasnit si své vztahy, vyhnete se nedorozuměním.