KrásaKrása a móda

Typy prodloužených řas: Top 3 metody a jak dlouho vydrží?

Typy prodloužených řas: Top 3 metody a jak dlouho vydrží?

Toužíte po uhrančivém sexy pohledu? A kdo ne? Prodloužené řasy se právem staly jedním z nejoblíbenějších kosmetických trendů posledních let. Jestliže máte krátké, světlé nebo řídké řasy a toužíte po plnějším a kočičím vzhledu vašich očí, prodloužené řasy budou tou nejlepší volbou. Existuje však mnoho různých druhů a metod prodlužovaných řas, a proto může být někdy složité se v nich vyznat a zvolit ty správné. My vám s tím však pomůžeme v tomto článku.

Nejčastější typy prodloužených řas

  • syntetické řasy
  • umělé řasy
  • kožené řasy

Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Umělé řasy jsou sice snadno dostupné a levné, ale řadí se mezi nejméně přirozené řasy. Syntetické řasy jsou také snadno dostupné a levné, ale působí na oku přirozeněji. Nejlepší variantou ze všech tří typů řas jsou kožené, protože působí velmi přirozeně, ale jsou z nich zároveň nejdražší.

Nyní se společně podívejme na tři nejčastější metody prodlužování řas.

Magnetické řasy

Začneme rovnou největším hitem poslední sezóny a tím jsou magnetické řasy. Otázkou je, proč získaly takové oblibě. Pravděpodobně to bude tím, že se jedná o nejrychlejší a zároveň také nejlevnější aplikaci, protože k jejich nasazení budete potřebovat pouze magnetické oční linky a samotné řasy. Jedná se však o krátkodobou záležitost, a proto je nutné každodenní opětovné nasazování.

Řasa na řasu

Jedním slovem klasika. Jedná se o nejznámější metodu prodlužování řas a zároveň také nejšetrnější, protože jak už název vypovídá, postupně proškolená kosmetička aplikuje jednu umělou řasu po druhé na vaše přírodní řasy. Jak dlouho tato metoda prodlužování řas vydrží? Počítejte s rozmezím 4 – 6 týdnů.

2D, 3D, 4D…

Především v poslední době se roztrhl pytel s vícerozměrnou metodou prodloužení řas. V jednoduchosti je však krása, protože celé kouzlo spočívá v tom, že se na jednu vaši přirozenou řasu nalepí více řas umělých (2,3,4…). Tato metoda prodlužování řas vydrží kratší dobu, cca 2 – 3 týdny. Zaručen je však WOW efekt!

Blízko k této metodě mají tzv. trsy, které však pomalu opouštějí trendy v metodách prodlužování řas.