Horoskopy

Vztah podle znamení v roce 2024: komu to bude klapat?

Vztah podle znamení v roce 2024: komu to bude klapat?

Pokud věříte na vztahy podle znamení, pak vás určitě zajímá, ke komu se podle znamení zvěrokruhu hodíte a komu byste se ve svém vlastním zájmu měli vyhnout. Jaká znamení zvěrokruhu si sednou a kdo je od začátku odsouzen k nevydařené lásce?

Vztah podle znamení: kdo se ke komu hodí?

Ať už jste se narodili ve kterémkoli znamení, máte podle hvězd předurčeno, ke komu se hodíte a s kým si naopak ve vztahu rozumět nebudete. Podívejme se společně, zda váš vztah podle znamení vyjde, když se dáte dohromady s tím či oním znamením zvěrokruhu.

Beran

Narodili jste se ve znamení Berana? Pak si budete rozumět s protějškem narozeným ve znamení Ryby nebo Býka. Naopak se nepouštějte do románku s Kozorohem nebo Váhami.

Býk

K Býkům se nejvíce hodí Rak, Panna nebo Kozoroh. S těmito lidmi bude láska jenom kvést. Naopak se Lvem, Vodnářem nebo se Štírem vztah fungovat nebude.

Blíženec

Pokud jste se narodili ve znamení Blíženců, bude vám to klapat s Vodnářem, Váhou i Beranem. K záhubě je odsouzen vztah s člověkem ve znamení Býka nebo Raka.

Rak

Jste Rak? Váš vztah podle znamení bude prosperovat vedle Panny nebo Býka. A komu se vyhnout? Dejte si pozor na Lvy a Blížence.

Lev

K dominantním Lvům se jako životní partneři hodí Střelci, Blíženci a také Váhy. Naopak k nim dvakrát nepasují Panny, Vodnáři a Raci.

Panna

Narodili jste se ve znamení Panny a chcete vědět, s kým klapne vztah podle znamení? Vám to bude fungovat se Štírem, rakem i Kozorohem. Nehodíte se ale k Blížencům, Rybám a Střelcům.

Váhy

Váhy mohou vytvořit harmonický vztah se Lvem nebo Střelcem. Radíme nedávat se dohromady s Pannou nebo Štírem.

Štír

Pokud jste narozeni ve znamení Štíra, vaše láska jenom pokvete, když se spárujete s Kozorohem, Rybou nebo Pannou. Naopak nešťastni budete ve vztahu se Lvem, Vodnářem nebo Býkem.

Střelec

Jaký vztah podle znamení vyjde lidem narozeným ve znamení Střelce? Hodí se k vám Váhy nebo Vodnáři. Nevhodnými partnery pro vztah jsou Panny, Ryby a Blíženci.

Kozoroh

Kozorohům radíme dát se dohromady s Pannou, Býkem, Rybou nebo Štírem. Ruce pryč od vztahu s Vodnářem nebo Střelcem.

Vodnář

Vodnáři se hodí k Beranům nebo Střelcům. Na poli lásky bude rušno v případě, kdy se tito lidé dají do kupy se Lvem, Štírem nebo Býkem.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb si padnou s Býkem, Kozorohem nebo Rakem. Nevhodnými partnery jsou potom Vodnáři, Blíženci a Berani.