KrásaVlasy

Květnové účesy pro seniorky: Co právě teď letí?

Květnové účesy pro seniorky: Co právě teď letí?

Přichází jaro a s ním i nové trendy v oblasti účesů, které se hodí i pro ženy v pokročilejším věku. V tomto článku se tedy podíváme na několik moderních stylů pro květen 2023, které jsou ideální pro ženy nad 60 let a které vám pomohou vypadat mladší, svěží a více trendy. Bez ohledu na to, zdali máte krátké nebo dlouhé vlasy, rovné nebo kudrnaté, tak zde zaručeně najdete inspiraci pro váš nový květnový účes!

Krátký a rovný střih

Máte-li ráda jednoduché a praktické účesy, pak jsou krátké vlasy ideální volbou pro přicházející horké květnové jarní dny. Tento typ střihu je ideální zejména pro tenké vlasy, které potřebují trochu navýšit svou plnost, aby vypadaly objemnější. Krátké vlasy s rovným střihem jsou tudíž skvělou volbou pro každou seniorka, která hledá stylový, ale přesto stále velmi praktický účes pro květnové dny.

Vlnky 

Vlnité vlasy jsou trendy záležitostí napříč generacemi, moderní jsou i u seniorek, neboť vypadají dokonale přirozeně. Vlnité vlasy jsou navíc skvělou volbou pro každou seniorku, ať už má delší nebo krátký střih, protože mezi jedno z jejich kouzel patří i jejich perfektní univerzálnost. Nechte se letos v květnu unést na vlnách stylových vlasů!

Polodlouhé vlasy s ofinou

Polodlouhé vlasy jsou skvělé pro ty seniorky, které si chtějí zachovat delší vlasy, ale zároveň nechtějí, aby se kvůli dlouhým vlasům v horkých květnových dnech příliš potily. Roztomilá ofinka navíc dokáže efektivně pomoci skrýt vrásky na čele a dodat vaší tváři daleko mladistvější vzhled.

Elegantní drdol

Drdol je skvělou volbou pro seniorky, jež chtějí udržet své vlasy z dosahu obličeje a zároveň vypadat maximálně elegantně a ležérně. Jedním z klíčových kroků při tvorbě drdolu je správné upevnění vlasů, aby drdol vydržel po celý den. K tomu můžete použít neviditelné sponky nebo gumičky.

Pixie střih

Pixie střih je moderní a snadno udržovatelný účes. Tento střih navíc dodá vašim vlasům objem a texturu, což může pomoci zvýraznit vaše esteticky zajímavé rysy a dodat vám mladistvý vzhled. Jeho krátká délka zároveň umožňuje snadnou údržbu a styling, přičemž Pixie střih se hodí k seniorkám se všemi tvary obličeje. Pokud chcete tento střih ozvláštnit, můžete přidat barevné proužky nebo rovnou vyzkoušet novou barvu svých vlasů, což dodá vašemu účesu jedinečný vzhled.