Horoskopy

Jídlo podle znamení: Co si dát na talíř podle hvězd?

Jídlo podle znamení: Co si dát na talíř podle hvězd?

Naše znamení zvěrokruhu nás formuje v mnoha ohledech, včetně našich preferencí v jídle a stravovacích návyků. V tomto článku se podíváme na to, jaká jídla a stravovací návyky by mohla být pro jednotlivá znamení zvěrokruhu nejvhodnější. Možná se v některých rysy vašeho znamení najdete a zjistíte, že i vaše chuťové buňky jsou někdy pod vlivem hvězd. Podívejme se na to, jaké jídlo podle znamení je pro vás to nejlepší.

Beran ( 21.březen- 19.duben)

Berani jsou energičtí a aktivní lidé. Potřebují hodně bílkovin a vitaminů. Měli by jíst kuřecí prsa a hodně zeleniny. Vyhnout by se měli těžkým jídlům.

Býk (20. duben – 20. květen)

Býci jsou gurmáni. Oceňují dobré jídlo a pohodlí. Býci by měli zkoušet nové pokrmy a ochutnávat různé chutě. Vyhnout by se měli nadměrnému množství sladkostí.

Blíženci ( 21.květen- 20.červen)

Blíženci mají rádi různorodost a nové věci. Měli by jíst různé druhy ovoce a zeleniny. Rozhodně dobře blížencům neudělá monotónní jídlo.

Rak ( 21. červen – 22.červenec)

Raci jsou domácí typy, proto jim dobře dělají teplé polévky a tradiční domácí pokrmy. Rychlé občerstvení by měli obcházet velkým obloukem.

Lev (23. červenec – 22. srpen)

Lvi mají rádi luxus a dobré jídlo, to by si měli také dopřát, samé dobroty a delikatesy. Nekvalitní jídlo je pro ně zapovězeno.

Panna (23. srpen – 22. září)

Panny jsou orientované na zdraví a wellness, a proto by měli jíst především čerstvé ovoce a zeleninu. Vyhnout by se měli těžkým pokrmům.

Váhy (23. září – 22. říjen)

Váhy jsou gurmáni a milují společnost. Jídlo v dobré společnosti je pro ně tedy základem. Testování nových pokrmů je pro ně zábava, monotónní strava naopak trápení.

Štír (23. říjen- 21.listopa)

Štíři mají rádi silné a pikantní chutě a proto by se těchto chutí měli držet a pěkně si kořenit své pokrmy. Dobře štírům nedělají příliš sladké pokrmy.

Střelec (22. listopad – 21. prosinec)

Střelci jsou dobrodruzi a mají rádi různorodost. Exotická jídla a nové recepty jim dělají dobře. Nuda v kuchyni a neustále to stejné? To je přesně to, čím střelce unudíte k smrti.

Kozoroh (22.prosinec- 19.leden)

Kozorozi jsou praktičtí a konzervativní. Tomu odpovídá také jejich jídelníček plný tradičních a zdravých pokrmů. Vyhnout by se měli nezdravým rychlým občerstvením.

Vodnář (20.leden- 18.únor)

 Vodnáři mají rádi nové trendy a jsou otevření experimentování. S oblibou a nadšením tak testují různé stravovací a dietní styly. Vodnáře rozzlobíte, když jim do jejich stravovacích návyků budete mluvit.