Krása a módaMóda

Móda pro boubelky: 6 pravidel jak se správně oblékat

Móda pro boubelky: 6 pravidel jak se správně oblékat

Móda pro boubelky rozhodně nemusí vypadat jako vytahaný pytel bez jakéhokoli tvaru a nápadu. Pokud máte kila navíc, jistě se i vy chcete oblékat slušivě, atraktivně a třeba i sexy. A víte co? Je to možné! Móda pro boubelky může být lichotivá k postavě, dokáže zamaskovat nedostatky a naopak zvýraznit přednosti.

Jaká je móda pro boubelky? Osvojte si těchto 6 pravidel

Ženy s kily navíc mají často tendence schovávat svou postavu za vytahané oblečení. A to je škoda, protože si tím mnohdy akorát ubližují a ve finále působí ještě silnější. Osvojte si 6 pravidel oblékání pro boubelky a věřte, že se váš styl oblečení od základů změní.

  • Využijte kouzla s geometrií
  • Vybírejte menší vzory
  • Vytvořte falešnou siluetu
  • Vykouzlete si pas
  • Nebojte se nosit sukně
  • Naučte se nosit podpatky

Využijte kouzla s geometrií

Boubelaté ženy by si ve svém vlastním zájmu měly osvojit hrátky s geometrií. Noste oblečení, které vám dokáže ubírat kila. Černá barva by měla být na místě, kde chcete partii opticky potlačit. Pestré barvy pak volte tam, kde se chcete ukázat.

Vybírejte si menší vzory

Myslíte si, že móda pro boubelky nezahrnuje vzorované oblečení? Tak to je omyl. I vy můžete nosit vzory a to klidně i květované, které jsou tolik trendy. Když už vzor na oblečení, pak nějaký drobnější.

Vytvořte falešnou siluetu

Už jste někdy viděli šaty s všitými bočními díly? S nimi hravě vykouzlíte falešnou siluetu, opticky si uberete na kilech a budete celkově působit štíhlejším dojmem.

Vykouzlete si pas

U plnoštíhlých žen je jediný cíl: vytvořit pas. I když to bude jen na oko, vůbec to nevadí. Móda pro boubelky na to myslí, proto se naučte skrýt bříško a naopak prodloužit nohy, přepásáním v pase podtrhnete ženskou siluetu.

Nebojte se nosit sukně

Baculaté ženy mohou nosit sukně, chce to jen správně vybírat jejich délku. Vybírejte si sukně sahající těsně nad kolena nebo v midi délce. Nebojte se nosit pouzdrové sukně, které jsou nadčasové, sukně do A zase schovají problematické partie.

Naučte se nosit podpatky

Móda pro boubelky zahrnuje i boty, proto radíme, abyste se naučili nosit podpatky. Proč? Prodloužíte si tak nohy, budete vypadat vyšší i štíhlejší.