Krása a módaMóda

Náušnice do jednoho ucha: vyznejte se v různých typech + 3 rady pro vás

Náušnice do jednoho ucha: vyznejte se v různých typech + 3 rady pro vás

Náušnice k ženám neodmyslitelně patří. I když je pravda, že je nosí také muži, jistě se shodneme na tom, že je to spáše ženská parketa. Mnoho žen přitom láká nosit náušnice do jednoho ucha klidně ve větším počtu. Vyznáte se v jednotlivých druzích náušnic? A co byste měli vědět, nežli si dáte více nežli jednu náušnici?

Náušnice do jednoho ucha – jaké existují typy?

Lákají vás náušnice do jednoho ucha? Pojďme se nejdříve společně podívat, jaké jsou vůbec typy náušnic. Je totiž poměrně dost možností, mezi kterými si můžete vybírat.

  • Peckové náušnice
  • Visací náušnice
  • Kruhové náušnice

Peckové náušnice

Peckové náušnice bývají menších rozměrů. Vyrábí se také z různých materiálů od kovu přes plast až po dřevo. Peckové náušnice neboli pecky, se dají nosit jak v jednom uchu, tak v obou.

Visací náušnice

Velmi oblíbené náušnice do jednoho ucha jsou ty visací. Vlastně bychom o nich mohli říci, že se jedná asi o nejčastější typ náušnic, které ženy nosí.

Kruhové náušnice

Samostatnou kapitolou jsou kruhové náušnice. Nenosí je úplně každá žena, protože jsou hodně výrazné. Ale jakmile jejich kouzlu podlehnete, už jim pro příště neodoláte.

Jak nosit náušnice do jednoho ucha?

V poslední době můžeme vídat ženy, které nosí náušnice do jednoho ucha. Na mnohé to může působit tak, že druhý kousek nechaly doma, nebo jej třeba ztratily. Pravda ale je, že náušnice do jednoho ucha se nosí jen po jednom – zpravidla jde o nějaký hodně výrazný kousek.

Náušnice do jednoho ucha může být visací, může sahat opravdu hodně dolů a může být různě zdobená. Mezi náušnice do jednoho ucha ale řadíme i ty, které se nasazují na horní část ucha – ty pak mohou splývat okolo ucha dolů.

3 praktické rady pro vás

Na závěr ještě pár rad, které se vám ohledně náušnic mohou hodit. Vybírejte pro sebe kvalitní materiály, zejména pokud jde o zapínání, které se vkládá do ucha. Chcete-li nosit jen jednu náušnici, volte výraznější model. Náušnice do jednoho ucha se také zpravidla nosí při speciálních příležitostech – svatba, ples, koncert a podobně.