Krása a módaMóda

Jak kombinovat oblečení? I s pár kousky v šatníku vytvoříte super outfity!

Jak kombinovat oblečení? I s pár kousky v šatníku vytvoříte super outfity!

Už se vám někdy stalo, že jste stáli před skříní plnou oblečení a nevěděli, co na sebe? Vytahovali jste jeden kousek za druhým, lámali si hlavu nad tím, jak kombinovat oblečení a ačkoli jste toho měli hodně na výběr, nic moc jste nevymysleli? Nemusíte mít haldu prádla v šatníku, i s pár základními kousky totiž vytvoříte stylové outfity!

Jak kombinovat oblečení? Tyto kousky vám ve skříni nesmí chybět

Pokud často přemýšlíte, jak kombinovat oblečení tak, abyste vždy a za jakékoli situace vypadali dobře, věřte, že stačí poměrně málo. Existují základní kousky, které by žádné ženě neměly v šatníku chybět. Jaké kousky to jsou?

  • Jednobarevný svetr
  • Dobře padnoucí džíny
  • Slušivé sako
  • Bílá košile
  • Obyčejné tričko (těch samozřejmě může být vícero)
  • Černé kalhoty
  • Malé černé
  • Pouzdrová sukně

To je naprostý základ. Pokud ve své skříni máte tyhle kousky, odpověď na otázku, jak kombinovat oblečení, je rázem o moc jednodušší. S nimi se toho totiž dá vymyslet opravdu hodně!

Nekonečné možnosti pro kombinace oblečení

Stále přemýšlíte, jak kombinovat oblečení? Co k sobě pasuje a co je naopak mimo? Pokud máte pohodlné džíny a vezmete k nim obyčejné tričko, nemůžete nic zkazit. I džíny a jednobarevný svetr vytvoří zajímavý look. Přidáte-li k bílé košili pouzdrovou sukni, rázem máte skvělý look nejen do práce, ale klidně i na rande.

K černým kalhotám se skvěle hodí tričko a navrch sako, malé černé jsou klasikou, která hovoří sama o sobě – k nim stačí už jen botky. Pouzdrová sukně snese i tričko, v kombinaci s keckami vytvoříte ležérní sportovní eleganci.

Při vytváření outfitu myslete i na doplňky

Nezapomínejte, že celkový outfit je tvořen nejen oblečením, ale že do něho promlouvají také doplňky. Není to jen kabelka, ale i vhodně zvolené boty, pěkný šátek uvázaný okolo krku, zajímavý pásek s pěknou přezkou a podobně.