Horoskopy

Nejhorší muži podle znamení: nemáte tyto 4 ve svém okolí?

Nejhorší muži podle znamení: nemáte tyto 4 ve svém okolí?

Najít si partnera může být velký oříšek, a to obzvláště ve světě plném přetvářky o dokonalém životě na sociálních sítích nebo seznamovacích aplikacích. Astrologové ale ví, kteří muži jsou ti nejhorší, takže tyhle můžete rovnou škrtnout ze seznamu potenciálních partnerů.

  • beran
  • býk
  • blíženci
  • vodnář

Beran (21. března – 20. dubna)

Muži narození ve znamení berana vás zpočátku velmi ohromí. Jsou ale velmi tvrdí a ne každý jejich povahu zvládne. Jejich upřímnost je v mnohých případech zničující a vás dožene akorát k slzám. Příliš neprojevují svou citlivou stránku, protože mají dojem, že je projevem jejich slabosti a oni se nachází neustále ve válce, ve které si žádnou slabost nemohou dovolit.

Býk (21. dubna – 21. května)

Býci mají majetnické sklony. Ačkoliv se na počátku vztahu projevují jako velmi laskaví a dělají věci nad očekávání, postupně tato touha vás ohromit ustane a zbyde jen toxický přístup ve vztahu, kdy vás bude chtít býk jen vlastnit. Pravdou je, že tito muži si velmi zakládají na rodině, takže mají potřebu mít všechno pod kontrolou.

Blíženci (22. května – 21. června)

Muži narození ve znamení blížence jsou typickými rozdvojenými osobnostmi. Jako jejich partnerka budete mít neustále pocit, že něco není v pořádku. To vás bude neustále srážet a nebudete si připadat, že jste dost dobří. To stejné se ale nesmí dít ješitným mužům blížencům, jinak se stanou majetnickými a budou vás kontrolovat na každém kroku, jestli neprovádíte něco nekalého.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Jedinci, kteří se narodili ve znamení vodnáře, jsou obecně považováni za velmi chladné jedince. Není tomu jinak ani u mužů, kteří svým partnerkám téměř neprojevují emoce. Navíc je velmi složité si k nim vůbec najít cestu a mají spíše toxický náhled na život. Nic jim není dobré a mají neustálou potřebu všechny a všechno kontrolovat.