Horoskopy

Tato znamení dokáží být skvělými prarodiči: TOP 5 babiček a dědečků

Tato znamení dokáží být skvělými prarodiči: TOP 5 babiček a dědečků

Čekáte miminko nebo vás jednoduše jen ze zvědavosti zajímá, jaká znamení budou těmi naprosto nejlepšími babičkami a dědečky? Máme pro vás odpověď!

Beran (21. března – 19. dubna)

Impulzivní Berani jsou známí svou energií, vysokými ambicemi a vášní. I jako prarodiče proto mít tolik energie, aby svým vnoučatům dávali skvělý příklad a motivovali je k dosažení svých cílů. Berani jsou také odvážní a podporují jakékoliv dětské dobrodružství, proto se domnívají, že děti mají svůj svět, do které není potřeba tolik zasahovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Býci jsou velmi tradičně a rodinně založení. Jako prarodiče budou proto právě Býci poskytovat pevný základ pro svá vnoučata, budou je obklopovat láskou a péčí. Zároveň jsou Býci obvykle skvělými kuchaři a pro svá vnoučata budou připravovat vynikající dětská jídla.

Rak (21. června – 22. července)

Citliví Raci jsou velmi orientováni na svou rodinu. Jako prarodiče budou mít proto Raci neuvěřitelnou schopnost vcítit se do emocí svých vnoučat a poskytnout jim bezpečné i milující prostředí. Pro své vnoučata budou vždy oporou a budou pro ně člověkem, na kterého se mohou kdykoliv a s čímkoliv obrátit o pomoc.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Vášniví Štíři budou mít jako prarodiče hluboké a intenzivní spojení se svými vnoučaty. Štíři se budou snažit proniknout do jejich dětských duší a porozumět jim na hlubší úrovni, což může přerůst ve velmi silné pouto. Zároveň budou mít pro svá vnoučata velké pochopení a lásky na rozdávání.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ambiciózní a cílevědomý Kozoroh je obvykle také velmi spolehlivá bytost. Jako prarodiče bude sice Kozoroh trvat na určité disciplíně a bude klást důraz na zodpovědnost, avšak zároveň bude svým vnoučatům poskytovat také velkou podporu při dosahování jejich cílů. Kozoroh také rád předává svá životní moudra, což bude na svých vnoučatech praktikovat neustále – samozřejmě s těmi nejlepšími úmysly.