Horoskopy

Vzteklá znamení: tito 4 se jednoduše naštvou

Vzteklá znamení: tito 4 se jednoduše naštvou

Vztek je nežádoucí emocí, které se ale čas od času nevyhne nikdo z nás. Někteří jedinci jsou ale rozčilení neustále, protože jsou buď příliš cholerické povahy nebo se narodili v některém z těchto znamení zvěrokruhu:

  • býk
  • lev
  • štír
  • panna

Býk (21. dubna – 21. května)

Jedinci narození ve znamení býka jsou sice trpěliví, ale pokud jakkoliv zasáhnete do jeho pohodlí nebo mu připravíte špatné jídlo, bude to, jako byste mu mávali červeným praporem před obličejem. Bude zuřit a v některých závažnějších případech se bude jen velmi těžce uklidňovat. Býci mají také často velmi cholerickou povahu. Největším problém na vzteku býka je, že dokáže vyslovit nepříjemné a ošklivé věci svým milovaným, ale nikdy se za toto své pochybení neomluví.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi chtějí být vždy za každou cenu středem pozornosti. Neustále výskají, hlasitě mluví nebo se smějí a dělají nejrůznější tanečky. Pokud to ale nefunguje, rozpoutají nekonečné drama, kterému budou všichni přihlížet a lev samozřejmě (jak jinak) bude přímo uprostřed dění.

Pokud to ale není hra a lev se skutečně rozčílí, pak nezná hranice toho, co už je příliš. Samozřejmě se nikdy na nic neomluví. Lidé by se od něj měli raději držet dál, aby nebyli vtaženi do konfliktu také.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Jedinci narození ve znamení štíra mají neustálý pocit křivdy. Díky tomu jsou neustále ve střehu a pokud se jim něco nelíbí, neřeší to vyjádřením nelibosti, ale rovnou vztekem. Pozor, jestli vztek štíra přesáhne určité hranice, pravděpodobně můžete očekávat pomstu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny se velmi rozčilují, ale nedávají to příliš najevo, pokud nejsou zavřené někde na záchodě. Pokud je něco rozčílí, bude to v nich vřít do té doby, než se ocitnou o samotě na toaletě, aby mohli rozkopnout například dveře. Jestliže se jim stane, že se rozčílí na veřejnosti, velmi toho litují.