Horoskopy

Stydlíni podle znamení: tito 4 se neustále červenají

Stydlíni podle znamení: tito 4 se neustále červenají
  • rak
  • panna
  • kozoroh
  • ryby

Rak (22. června – 22. července)

Jedincům narozeným ve znamení raka poměrně dlouho trvá, než se v nové společnosti otrkají. Do té doby se drží v ústraní, protože nechtějí říct cokoliv nevhodného. Raději budou vše sledovat z povzdálí a může jim trvat i několik měsíců, než se některým lidem otevřou. Pokud se je snaží kdokoliv zapojit do konverzace, pravděpodobně se zakoktají a pak se začervenají jako rajče.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pro jedince narozené ve znamení panny je doslova noční můrou, že se společensky znemožní. Zakládají si na svém vystupování a celkové působení na okolí, že jsou dokonalí a mají dokonalý život. Na základě tohoto důvodu a dále z důvodu stydlivosti se příliš neotvírají větším masám lidí, ale upřednostní pouze pár přátel. Navíc si velmi váží svého soukromí.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Jedinci narození ve znamení kozoroha jsou velmi disciplinovaní a ambiciózní. Toto se silně odráží do jejich sociálního života. Mimo práci působí totiž velmi plaše, a pokud se nejedná o pracovní večírek, příliš se neprojevují. Nevyhledávají velké masy lidí, ale spíše se zaměřují na pár přátel, kteří jim mají co nabídnout a dokáží se s nimi bavit na stejné úrovni.

Ryby (21. února – 20. března)

Ryby se neustále ztrácí ve svých myšlenkách. Zatímco jejich tělo je přítomno na poradě, jejich hlava si lítá v oblacích. Bohužel tato duševní nepřítomnost je dostává do opravdu trapných situací, kdy netuší, která bije. Zatímco pro ostatní je to zábavné, ryby jsou vystresované, že se zase dostaly do nějaké průšvihu.