Horoskopy

Citlivky podle znamení: TOP 5 přecitlivělých jedinců

Citlivky podle znamení: TOP 5 přecitlivělých jedinců

Přecitlivělost není zrovna vlastnost, která patřila mezi lidmi mezi ty oblíbené. U kterých znamení zvěrokruhu byste si měli dát raději pozor na jazyk, aby se před vámi jejich zrozenci nerozbrečeli nebo se nezhroutili z toho, že je nemáte rádi?

  • rak
  • ryby
  • štír
  • váhy

Rak (22. června – 22. července)

Jedinci narození ve znamení raka jsou nejcitlivější ze všech znamení. Jsou velmi náladoví a často se jich dotýkají i zdánlivě nevinné věci. Navenek se tváří jako velcí drsňáci, ale uvnitř jsou slabí a velmi nestálí. Ačkoliv se kvůli citlivosti snadno urazí, mají velmi rozvinutou schopnost empatie. Jsou skvělými přáteli, pokud víte jak s nimi jednat.

Ryby (21. února – 20. března)

Další velmi citliví jedinci se rodí ve znamení ryb. Nejsou ale uplakánci jako jedinci narození ve znamení raka. Mají silně vyvinutý smysl pro empatii a dokážou na sebe přenést část bolesti osoby, od které si vyslechli trápení. Bohužel jsou ale díky tomu často velmi smutní a potřebují dobít energii ve svém vlastním světě fantazie.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Do třetice tu máme dalšího zástupce vodního znamení. Štíři vše prožívají příliš hluboce a vše co se jim v životě děje, berou velmi vážně. Ačkoliv mají dobrý smysl pro intuici, pokud se jich to přímo dotýká, jsou přecitlivělí. Vše si berou až příliš osobně, ale nikdy nedají najevo, že jste je zasáhli ve slabině.

Váhy (23. září – 23. října)

Jedinci narození ve znamení vah cítí jakékoliv vykolejení z rovnováhy a harmonie, na kterých si tak zakládají. Velmi je rozčiluje, když věci nejsou přesně podle jejich plánu a nejsou ochotní příliš reagovat na změny například improvizací. Pokud se ukáže, že učinili špatné rozhodnutí, nedokáží se dlouho srovnat a berou to jako osobní porážku.