Horoskopy

Opožděná znamení: těchto 5 nikdy nepřijde včas

Opožděná znamení: těchto 5 nikdy nepřijde včas

Jistě máte ve svém okolí jedince, který nikdy nepřijde včas, a to ani na několikátý pokus. Chápeme, že vás to rozčiluje, ale možná za to tito jedinci ani nemohou. Astrologové uvádí vliv znamení zvěrokruhu na jejich neustálé zpoždění. Která znamení zvěrokruhu nikdy nepřijdou včas?

  • blíženci
  • střelec
  • ryby
  • vodnář
  • beran

Blíženci (22. května – 21. června)

Jedinci narození ve znamení blíženců jakoby ani nevnímali, že čas běží. Zaseknou se u činností, které je baví a vůbec si neuvědomují, že už měli být někde jinde. Navíc jsou poměrně nerozhodní a je pro ně velmi těžké ujasnit si priority.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelci často upřednostní prokrastinaci, protože zcela přirozeně ze své povahy nenávidí plnění jakýchkoliv povinností. Takovou nepříjemnou povinností pro ně může být i povinnost přijít včas. Raději se s vámi setkají spontánně než plánovaně, protože je pro ně termín schůzky až příliš zavazující.

Ryby (21. února – 20. března)

Jedinci narození ve znamení ryb často vedou konverzace s lidmi, kteří potřebují projevení soucitu či vyslechnutí jinou osobou. Ryby tyto konverzace neumí vůbec ukončovat. Na schůzku raději dorazí později, než aby odmítli projevení empatie. Na úkor ostatních tak zanedbávají sebe.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři se často ztratí ve svých myšlenkách, ve kterých si představují realizaci vlastních vizí. Někdy tyto představy mohou dojít tak daleko, že absolutně ztratí pojem o čas. Na schůzku pak přicházejí se zpožděním nebo pro jistotu vůbec.

Beran (21. března – 20. dubna)

Jedinci narození ve znamení berana jsou velmi spontánní a rádi si dělají věci po svém. Navíc nejsou vůbec trpěliví, a tak než aby čekali sami, nechají čekat vás. Zpozdí se jen o chvilku, ale stále tak dlouho, aby nemuseli čekat oni sami.