Horoskopy

Nevyzpytatelná znamení: od těchto 5 nikdy nevíte, co čekat

Nevyzpytatelná znamení: od těchto 5 nikdy nevíte, co čekat

Nevyzpytatelnost může být velmi zákeřná vlastnost, obzvlášť pokud se jedná o přátele, kteří vás zradí. Někdy může být ale nevyzpytatelnost i zábavná, protože některým situacím dodá na lehkosti. Která znamení zvěrokruhu jsou nepředvídatelná?

  • vodnář
  • blíženci
  • střelec
  • lev
  • štír

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Jedinci narození ve znamení vodnáře mají svůj vlastní svět, do kterého vás nechají občas nahlédnout. Jsou velkými vizionáři. Zatímco ale prezentují jeden ze svých skvělých nápadů, v hlavě se jim rodí další plán, jak situaci vyřešit nebo vylepšit. Ačkoliv jsou jejich nápady dobré, mohou vás překvapit. Nikdo si nemůže být jistý, jak se vodnář zachová.

Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci mají rozdvojenou osobnost. Právě jejich vnitřní dvojčata jsou důvodem jejich nepředvídatelnosti. Neustále mění své plány a názory, a to klidně ze dne na den. To z nich nedělá ani příliš dobré přátele, protože na ně není spoleh. Nechávají se příliš rozptýlit okolními vlivy.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Jedinci narození ve znamení střelce jsou dobrodruhy, které nelze nijak spoutat ani omezovat. Jakmile mají pocit, že ztrácí svou svobodu, vezmou nohy na ramena. Je jim jedno, co se od nich očekává, důležité je jen to, co si myslí a co zrovna cítí. Právě díky tomuto v jejich myšlenkách nelze číst a jejich chování je pro ostatní nepředvídatelné.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi touží po neustále pozornosti okolí. Udělají cokoliv, aby tuto pozornost získali. Dobře si uvědomují, že stereotyp po čase všechny přestane bavit. Proto si zakládají na tom, že se budou stále chovat nepředvídatelně, aby se všichni měli na pozoru.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři vše příliš hluboce prožívají a tyto své emoce nedávají příliš najevo ostatním. Nikdo neví, co štír zrovna cítí, proto vás může překvapit, že je najednou odtažitější než kdy dřív. Navíc nemají příliš dobrou povahu a jsou závistiví a nepřejícní. Aby získali to, po čem touží, udělají i nepředvídatelné.