Horoskopy

Bláhová znamení: TOP 5 nejpošetilejších jedinců

Bláhová znamení: TOP 5 nejpošetilejších jedinců

Důvěra v lidi se může opravdu vymstít, ale tito jedinci jako by se nedokázali z této důvěry poučit. Která znamení zvěrokruhu jsou nejbláhovější a pošetile věří všem a všemu?

  • beran
  • blíženci
  • váhy
  • střelec
  • ryby

Beran (21. března – 20. dubna)

Jedinci narození ve znamení berana oplývají velkým sebevědomím a nikdy si nenechají nic líbit. O to větším překvapením, že je astrologové řadí mezi nejbláhovější znamení zvěrokruhu. Je to právě díky jejich impulzivní povaze, kdy moc nepřemýšlí a je snadné je nachytat. Bez přemýšlení riskují a snadno se nechají nachytat například na výhodné investice.

Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci jsou velmi přátelští a milují komunikaci s lidmi. Ne vždy je ale záměr druhé strany stejně přátelský tak, jako záměr blíženců. Blíženci se snadno nechávají ovlivnit názorem, se kterým se třeba ani neztotožňují, aby nezkazili přátelský vztah, protože si myslí, že je to to nejlepší, co mohou pro přátelství udělat.

Váhy (23. září – 23. října)

Jedinci narození ve znamení vah jsou rození diplomaté a elegáni. Za každou cenu chtějí působit na své okolí jako vyrovnané osoby, které žijí v harmonii se všemi. S tím souvisí také snaha vyhnout se jakémukoliv konfliktu. Bláhově přehlížejí nepřípustné nebo manipulativní chování svého okolí, jen aby zachovali klid ve vztahu.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Ačkoliv jsou jedinci narození ve znamení střelce velmi samostatní jedinci, jsou také dobrými přáteli. Jejich otevřenost ve vztazích přímo vybízí některé jedince k tomu, aby toho využili. Nevýhodná nabídka na sebe nenechá dlouho čekat a střelec si ani neuvědomí postranní úmysly.

Ryby (21. února – 20. března)

Jedinci narození ve znamení ryb jsou velmi citliví a důvěřiví. Lidé z nich vysávají energii a často se stávají obětí manipulací a podvodů. Ryby bláhově věří, že to s nimi všichni myslí jenom dobře.