Horoskopy

Agresoři podle znamení: tito 3 pokaždé vybouchnou!

Agresoři podle znamení: tito 3 pokaždé vybouchnou!

Máte pocit, že ve vašem okolí někdo často a bez důvodu vybuchuje? Možná za to může den, kdy přišel na svět. Lidé narození v některých znameních zvěrokruhu mají totiž zkrátka větší sklon k agresivnímu chování. Jací jsou ti největší agresoři podle znamení zvěrokruhu?

Beran

Pokud přemýšlíte, jací jsou ti největší agresoři podle znamení zvěrokruhu, pak vás jistě Beran napadne jako první. A skutečně! Berani jsou pověstní svojí horkou hlavou a jako takoví reagují i na nepodstatné podněty velmi podrážděně. Přestože v klidu to mohou být vcelku dobrosrdeční lidé, rozčílit se vám je rozhodně nevyplatí. Také nesnáší jakékoli bezpráví a nespravedlnost. Zejména v případě, že je nasměrována vůči nim samým. K agresivitě pak sklouzávají, protože nevidí jiné možnosti řešení.

Blíženci

Blíženci vás možná jako velcí agresoři nenapadnou. Mají ovšem několik rozpolcených stránek. A jedna z nich je velmi horkokrevná. Rádi se ujímají vedoucí role. Rozhodování, tak to je jejich. Zbožňují mít každou situaci pod kontrolou, a pokud jim někdo tuto možnost odepře, odpoví Blíženci agresivitou. Dokazují si tím nejen vlastní schopnosti, ale také dominantní postavení. A to jim dělá moc dobře. Pokud tedy máte pocit, že si na vás váš šéf při každém dobrém nápadu posléze „zchladí žáhu“, zjistěte, kdy má narozeniny.

Váhy

Váhy milují spravedlnost. Cení si jí jako té největší cti. Sami neradi porušují jakákoli nařízení, a pokud se někdo na nich dopustí jakéhokoli prohřešku, se zlou se potáže. Váhy jsou totiž schopné extrémní agrese. Zejména v případě, že na ně příliš tlačíte, nebo vychytáte špatnou náladu Vah, můžete se setkat i s velmi negativní reakcí. Takže až příště bude ve vaší blízkosti Váha, se kterou chcete cokoliv řešit, nabroušená, vyberte si pro rozhovor jiný den.