Horoskopy

Paroháči podle znamení: tihle 4 bývají nejčastěji podváděni

Paroháči podle znamení: tihle 4 bývají nejčastěji podváděni

Některá znamení jsou obecně považována za více ohleduplná než jiná – a bohužel toho jejich okolí mnohdy až příliš zneužívá. Jsou to poté ti největší paroháči podle znamení. Kdo by tedy měl ve svém laskavém přístupu raději trochu ubrat a dobře si střežit své okolí?

Paroháči podle znamení

Příliš hodná znamení zvěrokruhu jsou obvykle spojována s charakteristickými vlastnostmi, jako je nadměrná laskavost, ohleduplnost a ochota pomáhat ostatním bez ohledu na vlastní pohodlí. Mezi znamení, která jsou často považována za velmi hodná (a tudíž bývají i často svými partnery podváděna), patří:

  • Ryby
  • Rak
  • Blíženci

Ryby (Pisces)

Ryby jsou reprezentovány symbolem dvou ryb pohybujících se v opačných směrech, což symbolizuje dualitu a spojení mezi realitou a imaginací. Prvek spojený se znamením Ryb je voda a vládcem tohoto znamení je Neptun. Bývají často vnímány jako velmi empatičtí jedinci, kteří jsou ochotní obětovat svůj čas a energii pro blaho druhých. A bohužel je ani nenapadne podezřívat své okolí ze zlých úmyslů. O podvádění jejich partnera tak obvykle ví celé jejich okolí, jen ony samy ne.

Rak (Cancer)

Symbolizuje ho rak a jeho prvek je voda. Často jsou považováni za péči hledající, ochranné a loajální jedince. Mají tendenci být rodinně orientovaní a cítit hluboké pouto se svým domovem. Proto bývají obvykle velmi citliví a starostliví. Jsou ochotní pomáhat a podporovat své blízké a často vykazují velkou empatii. A když se dozví o nevěře? Pak často hledají jako první chybu u sebe.

Blíženci (Gemini)

V astrologii jsou Blíženci spojeni se vzdušným prvkem a bývají nejvíce ovlivněni planetou Merkur, což jim podle astrologů přidává do charakteru rychlé myšlení a značnou komunikativnost. I když se někdy mohou zdát rozporuplní, bývají obvykle přátelští a ochotní naslouchat a pomáhat druhým. A to někdy až příliš. Že jsou sami podváděni se obvykle dozví jako poslední – a dokážou obvykle odpustit, pokud je o to druhá strana požádá.