Horoskopy

Nejhorší matky podle horoskopu: 3, které mateřskou roli zvládají stěží

Nejhorší matky podle horoskopu: 3, které mateřskou roli zvládají stěží

Za ta nejvíce sebestředná a egoistická znamení zvěrokruhu jsou obecně považována především ta, kterým vládne oheň. Jen málokdy umí potlačit svoje potřeby a není tedy divu, že z nich bývají ty nejhorší matky podle horoskopu. Ovšem nejenom oheň tu hraje negativní roli.

Nejhorší matky podle horoskopu

  • Beran
  • Lev
  • Štír

Beran

Beran je často spojován s vlastnostmi jako jsou odvaha, energie a sebevědomí, avšak v extrému může tento znak projevovat i sebestředné a egoistické chování. Někdy také má tendenci být sebevědomý a zaměřený na sebe, což může vést k přehlížení potřeb ostatních a vlastnímu prospěchu.

Mnohdy proto jde o matky, které na své potomky tlačí kvůli tomu, aby ony samy byly vidět za jejich úspěchem. Ne vždy to však platí – i z Beranů mohou být výborní rodiče. Musí však na sobě také trochu zapracovat, jinak to nepůjde. A je třeba také počítat s tím, že bývají často náchylní k impulzivním činům a rozhodnutím, která mohou být zaměřena na uspokojení jejich vlastních potřeb a tužeb. Pokud se tedy Beran-matka rozhodne utéct od rodiny, obvykle za sebou natrvalo spálí všechny mosty.

Lev

Lidé narození ve znamení Lva jsou často spojováni s charakteristikami jako je sebevědomí a touha po pozornosti. Tyto vlastnosti mohou být vnímány jako sebestředné nebo egoistické, ale zároveň mohou také signalizovat silné vůdčí schopnosti a odhodlání.

Pokud je tedy jako matky dokážou alespoň částečně potlačit, stávají se z nich pečovatelky, které se za své dítě budou bít za všech okolností. Ovšem mnohdy mu také jen tak něco neodpustí. A je třeba s tím počítat.

Štír

Lidé narození ve znamení Štíra mohou prožívat své emoce velmi intenzivně a občas se mohou soustředit převážně na své vlastní pocity a potřeby. Také mívají tendenci být opatrní při dávání důvěry a občas mohou být velmi podezíraví vůči ostatním, což může vyvolávat dojem sebestřednosti.

Jako matky tak bývají Štíři obvykle hodně chladní. To však neznamená, že mají své děti méně rádi. Jen je třeba si k nim občas najít cestu.