Nezařazené

Jaká kosmetika se vyplatí koupit v Lidlu: 4 produkty, které stojí za to

Jaká kosmetika se vyplatí koupit v Lidlu: 4 produkty, které stojí za to

V dnešní době je pro mnohé z nás péče o pleť důležitou součástí každodenního rituálu. A co když vám řekneme, že některé skvělé kosmetické poklady můžete nalézt přímo na policích vašeho oblíbeného supermarketu a ještě za nižší cenu? V našem novém článku se podíváme na to, jaká kosmetika se vyplatí kopit v Lidlu. Kosmetika ze supermarketu je cenově dostupná a přitom často stejně kvalitní jako její značkové konkurentky.

Dekorativní kosmetika

Tato kategorie nemá v prodejnách Lidlu úplně širokou škálu produktů, ale jsou zde druhy dekorativní kosmetiky, které jsou zákazníky velmi dobře hodnocené a nakupované, stejně tak mají i pozitivní hodnocení na webu dTest.cz. Mezi nimi je například balzám na rty Cien.

Cien Lip Balm Care22, 90KčHodnocení dTestu 66%

Denní krémy

V hodnocení dTestu v kategorii Denní krémy dopadl poměrně dobře denní krém Cien Aqua Moisturising Cream, získal 64% a dokonce byl hodnocen jako ten, který ze všech testovaných denních krému nejlépe vonní. Cena je na denní krém velmi výhodná.

V této kategorii stojí za zmínku ještě jeden krém, a to denní krém proti vráskám. Ten dopadl v kategorii testovaných produktů denních krémů proti vráskám ze všech testovaných nejlépe.

Cien Aqua Moisturising Cream59, 90 KčHodnocení dTestu 64%
Cien Day Cream Q1060 KčHodnocení dTestu 63%

Krémy na ruce

Také v kategorii krémů na ruce se v hodnocení dTestu objevil jeden produkt z Lidlu, který si vedl více než dobře, a to Cien Concentrated Hand Cream SOS, tento krém získal v hodnocení dokonce 73%. Jako nejlépe hodnocená kategorie je zde uvedená „péče o ruce“.

Cien Concentrated Hand Cream SOS35,9 KčHodnocení dTestu 73%

Nakupování kosmetiky v supermarketu, jako je třeba Lidl, může být skvělým způsobem, jak ušetřit peníze, aniž byste museli ustoupit od kvality. Nebojte se experimentovat, zkoušet nové produkty a objevovat skvosty, které mohou být těžko dostupné jinde.

Zdroj dat: https://www.dtest.cz/testy/7-zdravi-a-kosmetika-nezavisle-dtesty