Horoskopy

Hýřivá znamení: Tahle 3 si opravdu umí vyhodit z kopýtka

Hýřivá znamení: Tahle 3 si opravdu umí vyhodit z kopýtka

Každé znamení zvěrokruhu vykazuje v bohaté astrologii jedinečné vlastnosti, včetně toho, jak lidé patřící k těmto znamením přistupují k utrácení a spotřebě. Pojďme se podívat na to, jaká tajemství před námi ukrývají hýřivá znamení a co nám mohou prozradit o svém vztahu k bohatství a luxusu.

Hýřivá znamení

  • Střelec
  • Váhy
  • Ryby

Střelec

Tento největší dobrodruh a objevitel zvěrokruhu je proslulý svou zálibou v cestování a novinkách. Dobrodružství a objevování mají tito lidé prostě vryté do své DNA. A často proto impulzivně sahají po kreditní kartě, pokud jde o zážitky, cestování a vzdělávání.

Nemusí nutně utrácet za nejnovější módní trendy nebo kosmetiku – to jim nic neříká. Ale jakmile jde o cestování, tak doslova neznají bratra. Jejich touha poznávat různé kultury, procházet nové krajiny a přijímat rozmanité zážitky je často vede k tomu, že do těchto aktivit značně investují – a leckdy tak mohou přijít i na mizinu, pokud si nedají pozor.

Váhy

Znamení Vah je často spojováno s elegancí a vytříbeností a není tedy divu, že jejich nákupní zvyklosti odrážejí jejich zálibu v kráse a sofistikovanosti. Toto znamení je známé svou láskou ke krásným věcem a často si dopřává nejnovější módní trendy a vysoce kvalitní výrobky. Ovšem Váhy to nedělají jen pro sebe – kupují je i proto, aby zapůsobily na své partnery nebo přátele.

A i když nemusí mít nutně sklon k lehkomyslnému utrácení, jejich touha po eleganci a kvalitě je může vést k velkorysým investicím do věcí, které zlepšují jejich image nebo odrážejí jejich vytříbený vkus. Rozhodně tedy mezi největší hýřivce zvěrokruhu patří.

Ryby

Ryby bývají často považovány za nejméně finančně obezřetné znamení zvěrokruhu. Umí se totiž ponořit do svých snů a fantazií, což se často odráží i v jejich finančním chování. Nakupování pro Ryby není jen pouhou směnou zboží za peníze. Naopak – představuje pro ně mnohdy i terapeutický prostředek, který jim umožňuje uniknout z reality všedních dní.

Ale více než za předměty extravagantně utrácejí za zážitky, které uspokojují jejich idealistické a romantické představy. Nedivte se tedy, když si zaplatí opravdu luxusní dovolenou a po zbytek měsíce nebudou mít ani na chleba.