Horoskopy

Nerudná znamení: tahle 3 mívají často špatnou náladu

Nerudná znamení: tahle 3 mívají často špatnou náladu

Astrologie slouží spíše jako nástroj k pochopení sklonů k určitému chování než jako rigidní určovatel charakteru – ovšem čas od času může přece jen poskytnout nějaká ta vodítka. Víte například, kdo jsou nerudná znamení a čím vám dokážou otrávit den?

Nerudná znamení

  • Býk
  • Rak
  • Panna

Býk: neústupný pesimista

Býci si ve svém životě cení stability a předvídatelnosti. Nacházejí pohodlí v rutině a známých věcech, takže jakákoliv nepředvídatelnost je pro ně jednoduše velkým zdrojem nepohodlí. Když čelí nečekaným překážkám nebo změnám, mohou Býci projevovat extrémní pesimismus a na své okolí působit velmi nerudně. Pokud je tedy chcete něčím překvapit, dobře si to rozmyslete. I na překvapení provedené s dobrým úmyslem totiž mohou reagovat podrážděně.

Rak: náladová horská dráha

Raci jsou známí svou citlivostí a citovou hloubkou. Jejich emocionální výkyvy však mohou být pro jejich okolí matoucí. Když Raky pohltí negativní nálada, mají tendenci stáhnout se do sebe a přestat komunikovat s okolním světem. Kromě toho mají také tendenci brát si osobně i ty nejmenší záležitosti, a tak často až přehnaně vyostřují své emocionální reakce na zdánlivě banální záležitosti. Často tak bývají považování za ty „nejnerudnější dědky“ v okolí.

Panna: Perfekcionistický pesimista

Panny mají silnou touhu po dokonalosti a často jsou svou snahou o bezchybnost doslova zaslepené. Tato posedlost dosažením ideálu je může lehce svést na cestu pesimismu. Mohou se tak stát nepříjemně kritickými a negativními, což většinou nepříjemně ovlivňuje jejich okolí. Proto pamatujte na to, že drobné detaily, které by ostatní mohli přehlédnout, mohou Pannám zkazit náladu na celý den. Pokud tedy můžete, snažte se ji v tom alespoň trochu vyjít vstříc. Pokud se vám to povede, stanou se z nich rázem o mnoho příjemnější společníci.

Je důležité si uvědomit, že astrologické rysy nabízejí spíše rámec pro pochopení tendencí než definitivní vzorce chování. Lidé jsou složitou kombinací zkušeností, výchovy a individuálních vlastností, které přesahují jejich znamení zvěrokruhu. Výše uvedené vlastnosti tak rozhodně nemusí „sedět“ na každou osobu, narozenou ve výše zmíněném znamení.