Horoskopy

Dnešní horoskop – úterý 19.12.2023. Beran zatouží udělat něco dobrého pro Zemi, Panny by neměly dát průchod negativním emocím

Dnešní horoskop – úterý 19.12.2023. Beran zatouží udělat něco dobrého pro Zemi, Panny by neměly dát průchod negativním emocím

Beran

Dostanete chuť udělat něco pro naši planetu. Pokud jste ještě nezačali, můžete začít třídit odpadky. Nebo vyrazte ven a ukliďte nějaké místo, které je jimi zaneřáděné. Pokud chcete udělat svět lepším místem k životu, začněte u sebe a pamatujte si, že žádný krůček není dost malý. Za své úsilí se večer odměňte například tak, že strávíte čas se svým partnerem. V zaměstnání vás čeká spousta práce, kterou je třeba udělat, a tak je velmi pravděpodobné, že budete pracovat přesčas.

Býk

Jste ve velmi dobré formě a to vás nutí ukázat ostatním, co se ve vás skrývá. Budete se snažit překonat všechny ostatní. Tato vaše soutěživost vás může vyčerpávat, na druhou stranu vás ale uspokojuje být lepší. Dneska prostě chcete dokázat něco velkého. Do určité míry uspějete, může vás to ale přivést do vážných problémů v budoucnu. Tyto problémy mohou ovlivnit váš soukromý život, a dokonce i vaši osobnost.

Blíženci

Existuje spousta věcí, které vám dělají starosti. Jediný způsob, jak získat klid v duši, je pokusit se je vyřešit. Právě dnes je k tomu ideální příležitost. Máte totiž velké štěstí a události vám přijdou vhod. Nezapomínejte na svého partnera. Může si připadat trochu zanedbaný. Pozvěte jej na romantickou večeři. Flirtování je dnes vaší hlavní vlastností. Nezadaní se tak mohou těšit na několik velmi příjemných okamžiků. Zadaní, vy raději myslete na svého partnera.

Rak

Uvědomte si, že peníze nejsou všechno. Tak moc jste se zaměřili na vydělávání peněz, že v práci trávíte čím dál víc času. Vaše rodina ale nepotřebuje jen vaše výdělky, ale také vás samotné. Snažte se proto vyhradit si na ně co nejvíce času, dneškem počínaje. Naproti vám půjde hlavně partner, který se snaží o to, aby vylepšil váš vztah. Reagujte také vy na potřeby svého partnera. Naštěstí se máte o koho opřít, když vám není nejlépe. Snažte se ale i vy být oporou.

Lev

Důvod, proč vás ostatní lidé považují za namyšleného, spočívá v tom, že je nezdravíte, neděkujete, neprosíte. Zkuste svůj přístup změnit a ještě k tomu přidejte úsměv. Uvidíte, že už nebudete stát na okraji společnosti. Pocítíte touhu pokračovat v zálibách, které jste kdysi milovali, ale nyní už jste na ně neměli čas. Dnešní den je skvělý také pro učení se novým věcem. Užijte si tento plodný den co nejlépe.

Panna

Snažte se být co nejtrpělivější a držte své negativní emoce na uzdě. Pokud se přece jen neudržíte a zachováte se k někomu agresivně nebo neurvale, může vás to později velmi mrzet. Dokonce to může i narušit blízké vztahy. Právní problémy můžete vyřešit jedině tak, že navštívíte odborníka, čili právníka. Nemusíte jít až k soudu, pokuste se o mimosoudní urovnání problémů. Ve volném čase byste se měli věnovat věcem, které vám přináší radost.

Váhy

I když si zatím vystačíte se znalostmi a dovednostmi, které máte, je třeba myslet také na budoucnost. Je pravděpodobné, že se dostanete do bodu, kdy bude zapotřebí dalších znalostí. Nebraňte se proto různým školením a snažte se zdokonalovat sami. Svět se mění a vy se tomu musíte více přizpůsobovat. Kolem poledne se můžete dozvědět závažnou zprávu. Velmi se vás dotkne, když někteří z vašich přátel označí tuto zprávu za malichernost.

Štír

Nemusíte mít pocit viny, když se rozhodnete pro změnu udělat radost sami sobě. Věřte, že i vy si zasloužíte to nejlepší. Pokud se rozhodnete pro výlet nebo dokonce malou dovolenou, nejezděte sami. Zadaní, vy vezměte svého partnera a užijete si romantiku. Nezadaní, vyrazte se svým dobrým přítelem, který vám zvedne náladu. Zažijete spoustu legrace a možná i narazíte na velmi zajímavé lidi. V práci neváhejte podat pomocnou ruku tomu, kdo ji potřebuje.

Střelec

Váš partner se dnes může chovat velmi panovačně. Pro toto jeho chování bohužel nemáte pochopení. A tak je velice pravděpodobné, že dnes budete trávit čas raději sami. Pokud jste smutní a toužíte být s někým, ozvěte se některému ze svých přátel. Naštěstí se máte na koho obrátit. Večer si můžete sednout se svým milovaným a vyříkat si všechny neshody. Dejte si pozor na mráz, hrozí vám nachlazení. Než půjdete ven, dobře se oblečte.

Kozoroh

Poslední dobou jste se dozvídali samé špatné zprávy, se kterými bylo obtížné se vypořádat. A proto vás napadlo, kdy už přijde něco dobrého. Dnes se dočkáte. Je dokonce možné, že dobrá zpráva nebude jen jedna. V zaměstnání sklidíte to, co jste zaseli. Je jen na vás, jestli jste pracovali svědomitě, nebo jste naopak pěstovali pomluvy. Všechno vás dožene. Pro příště plánujte více do budoucna. I když na tom nejste špatně, neposunujete se kupředu. A to je z dlouhodobého hlediska dokonce krok zpět.

Vodnář

Dostanete chuť rozšířit si své znalosti. Nezáleží, čemu novému se budete učit (jestli to bude sport nebo třeba cizí řeč), máte mimořádnou příležitost rychle zpracovat všechno nové. V zaměstnání je příliš konkurenční prostředí, což může být vyčerpávající. S energií jste ale na tom dostatečně dobře, takže všechno ustojíte. Je pravděpodobné, že z tohoto boje vyjdete dokonce jako vítěz. Jen je třeba věřit více ve vlastní sílu.

Ryby

Je možné, že už si nevíte rady. Ocitli jste se ve finančních problémech a nevíte, jak z toho ven. Spíše než půjčku od nebankovní instituce, se obraťte na svou rodinu. Současně hledejte nové způsoby přivýdělku, i kdyby to mělo znamenat, že budete většinu svého času trávit prací. Je zapotřebí dostat se ze svízelné situace. Naštěstí vám hvězdy přejí, takže můžete očekávat dostatek energie. Nehrozí ani žádné zdravotní potíže.