Horoskopy

Rozmařilá znamení: těchto 5 si potrpí na luxus a okázalost

Rozmařilá znamení: těchto 5 si potrpí na luxus a okázalost

Jsou to právě sociální sítě, kvůli kterým chce téměř každý žít luxusní život jako z pohádky. Ovšem tato znamení tuto touhu měla již dávno předtím. Který znamení touží po přepychu a luxusu za každou cenu?

  • býk
  • lev
  • váhy
  • štír
  • kozoroh

Býk (21. dubna – 21. května)

Jedinci narození ve znamení býka mají velký cit pro krásu a luxus. Láká je vlastnictví umělecký a designerských kousků, které se pyšní skvělým propracováním a materiálem. Kromě materiálních věcí milují také jídlo na vysoké gastronomické úrovni a samozřejmě si rádi zaplatí také wellness pobyt. Vše stojí spoustu peněz a člověk to ani nepotřebuje, je to jen jakýsi rozmar býka.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi touží po luxusním životě, protože jen takový může být okázaly a skutečně tak budou vidět. Milují vše, co je velkolepé a dokáže přitáhnout pozornost. Luxusní dovolená, luxusní bydlení a luxusní značky oblečení, to je vše, po čem lev touží, aby měl skvělý život. Už se ale příliš nestará, kdo to všechno zaplatí.

Váhy (23. září – 23. října)

Jedinci narození ve znamení vah mají velký smysl pro harmonii. Vyhledávají luxus s prvky elegance, nikoli okázalosti. Mají rádi harmonické prostředí, které je sofistikované, ale přesto luxusní. Váhy, které tyto věci v životě nezískají nikdy nejsou skutečně šťastné.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Ačkoliv to není všeobecně známo, štíři jsou skrytými milovníky luxusu. Pokud něco luxusního vlastní, příliš se tím nechlubí, protože to nemají zapotřebí. Zachovávají si i v takových chvílích své kouzlo tajemnosti. Navíc si díky penězům mohou dovolit lepší způsob pomsty, což je činí ještě horšími lidmi.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Jedinci narození ve znamení kozoroha tvrdě dřou a dosahují svým ambic právě proto, aby si mohli dopřát kousek luxusu. Finanční svoboda je ambicí číslo jedna, aby si mohli dovolit vše, na co si jen pomyslí.