Horoskopy

Nevděčníci podle znamení: těchto 5 vám nikdy nepoděkuje

Nevděčníci podle znamení: těchto 5 vám nikdy nepoděkuje

Není nic horšího, když pro někoho něco uděláte, nebo darujete a dotyčný vám neprojeví ani špetku vděku. Obzvláště u blízkých osob to může být až zraňující. Která znamení zvěrokruhu vám nejspíše nikdy neřekne „děkuji“?

  • štír
  • beran
  • kozoroh
  • panna
  • lev

Štír (24. října – 22. listopadu)

Jedinci narození ve znamení štíra jsou uzavření do sebe a nikoho k sobě příliš nepouštějí. Nejraději dělají všechno sami, aby jim to nikdo jiný nepokazil. Pokud se rozhodnete štírovi pomoct, pravděpodobně vám ani nepoděkuje, a ani nebude chápat, že očekávat nějaký vděk.

Beran (21. března – 20. dubna)

Berani jsou celkem sólisti. Věří tomu, že si vše udělají nejlépe sami. Hlavně, aby se nemuseli spoléhat na ostatní. Navíc mají příliš mnoho energie a soustředí se jen na sebe a na cestu za svými vlastními cíli, což vede k přehlížení pomoci ostatních, za kterou by měli projevit vděk.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Jedinci narození ve znamení kozoroha jsou posedlí svými pracovními ambicemi. Vždy v práci upřednostňují sebe a mají dojem, že jim nikdy nikdo nestačí, a že jsou dokonce lepší. Pravděpodobně zapomněli na to, že se sami museli vypracovat a nejsou vděční za nic čeho v životě dosáhli. Navíc nejsou vděční ani za rady, ale raději si přisvojí cizí nápad.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pro jedince narozené ve znamení panny není nic dost dobré, pokud to není perfektní podle jejich představ. Proto nedokáží ocenit drobnosti, kterou jsou jim dávány, byť s láskou. Proto je pro nich tak složité projevit vděk. Prostě to pro ně není přirozené se přetvařovat, že je vše v pořádku.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jedinci narození ve znamení lva musí být neustále středem pozornosti. Jakmile tato jejich touha není naplňována malými dárečky, budou velmi otrávení. Neustále potřebují zvláštní zacházení a ocenění, ale musí být podáváno za takových okolností, aby to všichni viděli. Jinak si toho nevšimne ani smaotný lev.