Horoskopy

Naivky podle znamení: TOP 5 důvěřivců horoskopu

Naivky podle znamení: TOP 5 důvěřivců horoskopu

Která ze znamení zvěrokruhu jsou nejvíce důvěřivá a můžeme je tak označit za největší naivky?

  • ryby
  • beran
  • rak
  • býk
  • lev

Ryby (21. února – 20. března)

Ryby jsou nejnaivnější znamení zvěrokruhu. Jsou příliš citlivé a empatické. Vždy se snaží být napomocné, i když se jim to vůbec nehodí a vystavují se potenciálním rizikům. Někteří lidé je kvůli naivitě mohou zneužít, protože ryby chtějí za každou cenu pomoci svému okolí.

Beran (21. března – 20. dubna)

Jedinci narození ve znamení berana se tváří, že jsou velmi tvrdí. Uvnitř se však skrývá dětská a nevinná duše, která je činí tak naivními. Nečekají, že lidé neříkají věci narovinu, protože je to přesně takový přístup, jaký zastávají oni. Mají čistou duši, když jde o dosahování cílů a nechápou, že by jim někdo mohl lhát, aby je poškodil.

Rak (22. června – 22. července)

Raci velmi rádi pečují o lidi, které mají rádi. Často však díky této své povaze přehlíží zlé úmysly jiných. Jsou naivní tím, že chtějí všechny ostatní vnímat jen v dobrém světle, což se jim může velmi vymstít. Tuto jejich slabost mohou totiž lidé vycítit a zneužít ji ve svůj prospěch prostřednictvím manipulací.

Býk (21. dubna – 21. května)

Jedinci narození ve znamení býka tvrdohlaví, ale ve skrytu duše jsou velmi naivní. Očekávají, že tak, jak jsou upřímní vůči ostatním, jsou ostatní upřímní k němu. Navíc býci projevují soucit vůči lidem, kteří soucit nepotřebují, anebo si jej vůbec nezaslouží. Díky této naivitě jsou velmi zranitelní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ačkoliv jsou jedinci narození ve znamení lva poměrně sobečtí, jsou také velmi srdeční vůči svým přátelům. Dávají svým přátelům pocit, že jsou ve skutečnosti lepší, než doopravdy jsou, což je od lva trochu naivní, a tuto naivitu jim předávají.