Horoskopy

Protivové podle znamení: 4, kteří mění náladu jako ponožky

Protivové podle znamení: 4, kteří mění náladu jako ponožky

Poznání znamení zvěrokruhu a jejich sklonů k různým aspektům chování může poskytnout vhled do lidského chování a mezilidské dynamiky. Astrologie například naznačuje, že některá znamení zvěrokruhu mohou vykazovat vlastnosti, díky nimž jsou v různých situacích náchylnější k ne právě přívětivému chování. Jsou to ti největší protivové podle znamení – o koho jde?

Protivové podle znamení

  • Rak
  • Štír
  • Panna
  • Kozoroh

Rak (21. června – 22. července)

Jedinci narození ve znamení Raka jsou známí svou hlubokou citlivostí. Jejich výkyvy nálad a emocionální kolísání jsou způsobeny právě tím, jak moc se zajímají o své okolí. Jejich nevyzpytatelné změny nálad mohou být pro jejich okolí matoucí a někdy způsobují frustraci nebo zmatek. Pokud si však dáte tu práci a pochopíte je, dokážou se trochu krotit.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíři jsou od přírody nedůvěřiví jedinci. Mají přirozený sklon pečlivě zkoumat situace a lidi a vždy vnímají nejprve jejich negativní aspekty. Významným spouštěčem jakékoli negativity je pro ně nepoctivost. Jejich tendence hloubat a vnímat skryté pravdy způsobuje, že jsou náchylní k tomu, aby se ve vztazích setkávali s nepřízní osudu, která často vyplývá z jejich bojovnosti a podezřívavosti. Ale upřímně – mohou si za to tak trochu sami.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny mohou být hluboce zasaženy zdánlivě bezvýznamnými detaily, které mohou zůstat ostatními nepovšimnuty. Tito jedinci mají puntičkářskou povahu, a když věci nejsou v dokonalém souladu s jejich očekáváním, může to na delší dobu narušit jejich náladu – a svému okolí to bohužel většinou dávají patřičně „sežrat.“

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi ovlivnění Saturnem jsou od přírody vážní jedinci. Často je pro ně proto náročné zapojit se do lehkovážných aktivit a mohou mít problém s otevřeným vyjadřováním emocí. Tyto potíže je mohou postupem přivést do stavu neustálého napětí a následně do negativního postoje ke všemu kolem nich. Pokud se je však pokusíte pochopit, dostanete místo morousů okouzlující prince.