Horoskopy

Sadisté podle znamení: TOP 4 největší trýznitelé ve vztahu

Sadisté podle znamení: TOP 4 největší trýznitelé ve vztahu

Někteří lidé se vyžívají v tom, že ubližují ostatním. Nemusí se jednat pouze o fyzické násilí, ale může to být i ubližování emoční. Sadisté si s vámi budou hrát a budou mít z vašeho utrpení potěšení. Která ze znamení zvěrokruhu jsou největší trýznitelé?

  • beran
  • vodnář
  • blíženci
  • střelec

BERAN (21. března – 19. dubna)

Beran potřebuje neustále vyhrávat a mít převahu i nad svým partnerem. Jakmile opadne první zamilovanost, už je nebudete příliš zajímat. Jejich zájem budete znovu pociťovat až ve chvílích, kdy mu poteče do bot z důvodu blížícího se rozchodu nebo vaší lhostejnosti. Pokud je nebudete milovat, budou vás chtít získat zpět za každou cenu.

VODNÁŘ (20. ledna – 18. února)

Jedinci narození ve znamení vodnáře mají neustále spoustu nesmyslných nároků. Myslí si totiž, že dokáží „předělat“ partnera k obrazu svému. V podstatě si s vámi hrají a zkouší, kam až jste ochotní zajít, abyste s ním byli zadobře. Nejenže je takový přístup velmi sadistický, ale také toxický, protože takhle se v žádném vztahu fungovat nedá.

BLÍŽENCI (21. května – 20. června)

Nálada jedinců narozených ve znamení blíženců se neustále mění, a to i zde dne na den. Jeden den vás budou milovat, ale další den vám budou klidně nevěrní. Hrají si s vašimi emocemi, protože se nudí a nikdy nebudete vědět, na čem přesně jste. To, co je pro ně zábava, je čistý sadismus.

STŘELEC (22. 11. – 21. 12.)

Střelec vám bude neustále dávat najevo, že nikomu nepatří a nikdy ho ani nikdo vlastnit nebude. I když budete vedle něj, bude koketovat a flirtovat s ostatními, jen aby vám dal najevo, že si může dělat, co chce, protože i když je s vámi ve vztahu, jeho svoboda je nedotknutelná. Tento přístup je velmi zraňující a hraničí až se sadismem.