Horoskopy

Špatná znamení pro vztah: s těmito 3 chodit nechcete

Špatná znamení pro vztah: s těmito 3 chodit nechcete

Partnerský vztah prožíváme a představujeme si jeho vývoj každý jinak. Mezi námi a partnerem bude vždy nějaká odlišnost nebo vlastnost, která nás na něm může štvát. Pro lásku jsme však schopni zkousnout cokoliv. Avšak jsou určité vztahové návyky, které pro vztah mnohdy znamenají zkázu už na začátku. A tyto návyky se dají určit i podle znamení. Toto jsou 3 znamení zvěrokruhu, která jsou špatná pro vztah:

  • Panna
  • Střelec
  • Kozoroh

Panna

23. 8. až 22. 9.

Jedinci narození v tomto znamení jsou velmi chytří a sofistikovaní lidé, kteří okolí přitahují. Pokud však zatoužíte po vztahu s Pannou, dobře  si to promyslete. Panny jsou neskutečně puntičkářské a to promítají i do svých vztahů. Umějí být sice starostlivé, ale jakmile se do něčeho pustí jejich protějšek, přijde na řadu vlna kritiky a výtek. Nic jim není po chuti, pokud to neudělají ony samy. To často vede jejich protějšky k rezignaci a veškerou snahu o udržení vztahu vzdají.

Střelec

23. 11. až 21. 12.

Střelcova projevená láska na začátku vztah se může zdát jako bezbřehá a jedinečná. Nepotrvá však dlouho. Střelci jsou dobyvatelé a objevitelé. Vztah je začne po chvíli svazovat a nudit, když se svého protějšku dostatečně nabaží. Touží po nových dobrodružstvích a především svobodě. Dlouhodobé vztahy nejsou pro Střelce to pravé ořechové . Střelci navíc nesnesou žárlivost. Nebudou proto váhat a svoji volnost budou chtít získat zpět i za cenu rozchodu.

Kozoroh

22. 12. až 20. 1.

Pro Kozorohy bude na prvním místě vždy jejich práce nebo záliba, ve které vynikají. Celý život touží po uznání a když ho dosáhnou, nechtějí o něj přijít. Partnerský vztah se pro ně stane druhořadým. Jsou příliš zaneprázdnění na to, aby se věnovali svému partnerovi nebo zapracovali na svém vztahu. Když je Kozoroh single, může se alespoň naplno věnovat svým pracovním nebo jiným projektům.