Horoskopy

Nadutá znamení: tito 4 jsou nejnamyšlenější

Nadutá znamení: tito 4 jsou nejnamyšlenější

Pýcha předchází pád, ale tahle znamení zvěrokruhu nezastaví ani jejich vlastní pád. Vždy když se znovu zvednout, budou si o sobě myslet, že jsou nejlepší, což jen opět povede k jejich pádu. Tito jsou zkrátka nepoučitelní.

  • lev
  • kozoroh
  • beran
  • štír

LEV (23. července – 22. srpna)

Jedinci narození ve znamení lva patří mezi nejnamyšlenější znamení zvěrokruhu. Myslí si os obě, že jsou nejlepší a musí tak s nimi být i zacházeno. Nikdy nepřiznají svou chybu, naopak viní z chyb všechny ostatní. Samozřejmě si dávají pozor na to, aby nikdy nedali najevo, že něco neví. Podle jejich názoru by měli dostávat velké uznání za každý svůj úspěch.

KOZOROH (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi rádi dosahují svých ambicí a podřídí tomu všechno ve svém životě. Neradi zůstávají jakkoliv pozadu a všechno chtějí zvládnout sami, aby nedali před ostatními najevo, že něco neumí. Jsou rádi vnímání jako vševědoucí. Tato jejich vlastnost se jim hrubě nevyplácí, obzvláště když pokazí něco, čemu se dalo předejít, kdyby se zeptali.

BERAN (21. března – 19. dubna)

Jedinci narození ve znamení berana jsou příliš pyšní na to, aby uznali jakoukoliv porážku. Chtějí vyhrát za každou cenu, i kdyby k tomu měli použít praktiky, které nejsou zrovna férové. Stejně špatně berou nápady jiných. Je pro ně těžké přiznat, že něčí nápad je dobry, pokud nepřišel z jejich hlavy. Jsou na to příliš hrdí.

ŠTÍR (23. října – 21. listopadu)

Nadutost štíra se projevuje právě ve chvílích, kdy je byť jen zdánlivě zraněn na svých citech. Nikdy se nesnažte ze štíra dělat hlupáka, protože jinak zažijete pomstu z jeho strany. Jsou také příliš hrdí na to, aby uznali, že jim něco nevyšlo. V nejhorších případech to může být i vztah, takže setrvávají v něčem, co evidentně nefunguje.