Horoskopy

Dnešní horoskop – čtvrtek 14.12.2023. Beran může být okraden, Panna by se měla více věnovat svému partnerovi

Dnešní horoskop – čtvrtek 14.12.2023. Beran může být okraden, Panna by se měla více věnovat svému partnerovi

Beran

Ti, kteří jste nedávno navázali nový romantický vztah, se můžete těšit na to, že je to čím dál vážnější. Nenechte se zastrašit tímto druhem závazku. Pokud se vám postup zdá příliš rychlý, promluvte si s partnerem. Dejte si pozor na peníze. Hrozí jejich ztráta, a to ve hmotné i digitální podobě. Neinvestujte, nezadávejte číslo karty nikde, kde by mohlo být zneužito, hlídejte si peněženku. Ani v investicích dnes nebudete mít štěstí.

Býk

Nezadaní, vy zoufale toužíte po lásce. Osamělý život už vás nudí. To ale neznamená, že byste se měli spokojit s každým, kdo se s vámi pokusí flirtovat. Zadaní, vás čeká hádka s partnerem, která se bude týkat financí. V žádném případě se neúčastněte žádných her o peníze. Nemáte štěstí. Nenechte se v zaměstnání vykolejit tím, že někteří kolegové nevěří ve vaše postupy. Nakonec vás čeká úspěch. Pokud jste po nemoci, buďte na své tělo opatrní. Konzumujte více ovoce a zeleniny.

Blíženci

Komunikační problém týkající se milostných vztahů bude dnes konečně vyjasněn. V oblasti financí vám bude přát štěstí, pokud se nebojíte zkusit určitou výzvu. Zbytečně ale neriskujte. V zaměstnání je zapotřebí provést důležité rozhodnutí. Spoléhejte na svou intuici. Buďte opatrní s utrácením. Vaše emoce jsou jako na houpačce. Jednou se smějete, vzápětí brečíte. Tuto svou přecitlivělost si snažte schovat na místa, kde tolik neškodí. Rozhodně se nehodí v pracovním prostředí.

Rak

V lásce se nesnažte udělat radikální rozhodnutí, protože informace, které máte, nejsou podložené. Je velice pravděpodobné, že chápete věci jinak, než ve skutečnosti jsou. Nechte si všechno vysvětlit přímo u zdroje. Je skvělý čas na cestování nebo trávení neformálního času s kolegy. Stmelíte tím pracovní partu. Dnes se na vás může usmát trochu štěstí ve financích. Můžete si zkusit koupit los. Nehazardujte s velkými finančními částkami. V zaměstnání budete vyčnívat z davu.

Lev

Konečně jste přišli na to, že klíčem k srdci vašeho milovaného nejsou drahé dárky, ale laskavost a vášnivost. Dnes nemusí být skvělý den na cestování. Můžete narazit na levné letenky na místo, které vás zajímalo delší dobu. V penězích budete mít štěstí, ale ani planety nedokážou říct, co se stane, když uděláte impulzivní rozhodnutí. Spolupracovník ve znamení Kozoroha bude dnes testovat vaši trpělivost. Nenechte se vyvést z míry. Protože máte spoustu energie, využijte ji ke cvičení.

Panna

Jste na sebe příliš nároční. Snažíte se fungovat přesně podle toho, jak jste si naplánovali, bez ohledu na své energetické hladiny. Práce dnes zastíní lásku, takže váš partner může mít pocit, že se mu nevěnujete dostatečně. Ujistěte se, že mu dnes vyznáte lásku. Dnes vás děsí práce s lidmi, kteří nejsou organizovaní tak, jako vy. Snažte se být tolerantnější k metodám ostatních. To, že jste nyní zdravý, neznamená, že to tak musí zůstat. Začněte jíst více vitamínu.

Váhy

Náladu vám může zlepšit jedině láska. Máte velkou šanci získat na svou stranu osobu, po které už dlouho toužíte. Co se týká financí, nezahajujte žádné aktivity za účelem zvýšení svého bohatství. Vaše snahy budou marné. Navíc můžete zaznamenat ztrátu. Ohledně financí nedůvěřujte nikomu. Spoléhejte se sami na sebe. V kariéře se všechno obrátí k lepšímu. Jste schopni identifikovat všechny skryté pasti. Osobní starosti dejte stranou, ať se můžete plně soustředit na práci.

Štír

Nezadaní, jste trochu paranoidní. To, že vám v minulosti někdo ublížil, neznamená, že byste měli přestat věřit na lásku. Zadaní, vy zatoužíte po změně ve vztahu. Konzultujte to se svým partnerem. Můžete dostat nabídku na cestování s přítelem. Bude to dobrý nápad! Čísla 38 a 2 vám přinesou hodně štěstí. V zaměstnání vás čeká běžný den bez výjimečných událostí. Z hlediska zdraví je pro vás velmi důležitá správná hydratace.

Střelec

Zadaní, je načase definovat svůj vztah a promluvit si o společné budoucnosti. Nezadaní, vy si budete velice rozumět s Rybami. Pokud vás unavuje dlouhé dojíždění do práce, najděte možnost, jak si cestu ukrátit. Můžete si číst nebo poslouchat oblíbenou hudbu. Čísla 19 a 6 jsou vaše dnešní šťastná čísla. Hrozí vám ztráta peněz. Opatrní buďte zejména ve velkých davech. Pokud jste v práci unavení, požádejte svého nadřízeného o den volna. zasloužíte si ho.

Kozoroh

Buďte společenští a můžete narazit na velmi zajímavé lidi. Pozornost okolí na sebe přitahujete. Užívejte si den plný zábavy. Cestování je pro vás stresující, proto se mu snažte vyhýbat. Čísla 45 a 7 vám přinesou štěstí. Můžete vsadit drobnou finanční částku. Výhra nebude veliká, ale potěší. Můžete dostat finanční odměnu za dobrý skutek, který jste udělali nezištně. Abyste si zachovali dobré zdraví, bude zapotřebí zařadit do svého života nějaký druh fyzického cvičení.

Vodnář

Pamatujte si, že v osobním životě si zasloužíte to nejlepší. Nechoďte na rande s někým, jen protože si o to řekl a vy se cítíte osaměle. Naopak pokud máte o někoho zájem, pozvěte jej na rande sami. Je ideální den někam vycestovat. Můžete narazit na velmi levné letenky. Jakoukoli špatnou zkušenost můžete nakonec využít ve svůj prospěch. Pokud si chcete zachovat dobré zdraví, vyhýbejte se cukrům ve své stravě. Věřte ve své vlastní volby a pocity. Víte, co děláte.

Ryby

Nezadaní, čeká vás příjemná nabídka na rande od osoby, která se vám delší dobu líbí. Navíc máte den, kdy vám jde flirtování i dobrá komunikace. Co víc si přát? Zadaní, vy můžete ve vztahu opět pocítit takovou vášeň, jako na začátku vztahu. Je možné, že na cestách ztratíte důležité dokumenty. Dávejte si na to pozor. Číslo 38 vám dnes přinese hodně štěstí. Vyhněte se ale investicím na akciovém trhu. Některý ze spolupracovníků s vámi může dnes flirtovat. Dostanete peníze navíc, se kterými jste nepočítali. Je to ale vítané překvapení.