Horoskopy

Odměřená znamení: TOP 5 rezervovaných jedinců dle horoskopu

Odměřená znamení: TOP 5 rezervovaných jedinců dle horoskopu

Ne každý člověk touží po tom být všude středem pozornosti. Tiší pozorovatelé jsou navíc mnohem víc informovaní, protože je nikdo nevnímá jako hrozbu. Která znamení zvěrokruhu neprojevuje příliš emoce nebo mají problém se socializovat?

  • kozoroh
  • panna
  • rak
  • štír
  • ryby

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Jedinci narození ve znamení kozoroha jsou velmi disciplinovaní. K tvrdé disciplíně přidává kozoroh také svou odměřenost. Tito jedinci se totiž nesoustředí na nic jiného než na svůj úspěch, což znamená, že nemají potřebu tlachat s lidmi jen tak. Díky tomu jsou odtrhnutí od společnosti a lidé ho považují za odměřeného.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny jsou tichými pozorovateli. Ve společnosti se příliš neprojevují, dokud se neseznámí zpovzdálí. Ačkoliv mají rádi smysluplné rozhovory, ve velké společnosti je nevyhledávají, protože nejsou příliš velkými extroverty. Navíc mají strach, že kdyby se jakkoliv projevili, mohli by porušit vnímaní své osoby, na kterém tak dlouho pracovali.

Rak (22. června – 22. července)

Jedinci narození ve znamení raka jsou velmi citliví na změny ve svém životě. Vyhledávají stereotyp a pokud jim do života vstoupí někdo nový, chovají se nejdříve poměrně odměřeně. Potřebují si nejdříve budovat s novým jedincem ve svém životě vztah, dokud se nebudou raci cítit v bezpečí.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři mají až panickou hrůzu z toho, že by jim mohl kdokoliv ublížit. Do svého života si mnoho lidí nepouští, aby eliminovali riziko ranění jejich citů. Štíři na okolí působí velmi odměřeně a až tajemně, protože ze svého života příliš mnoho neprozrazují.

Ryby (21. února – 20. března)

Jedinci narození ve znamení ryb jsou jakousi lidskou houbou, která nasává všechny emoce lidí, které má ve svém okolí. Díky empatické povaze si vyslechne každého, ale potřebuje k tomu dobíjet pravidelně energii. To znamená, že potřebují být čas od času sami se svými myšlenkami, což může působit velmi odměřeně.