Horoskopy

Dnešní horoskop – úterý 12.12.2023. Lev by si měl udělat čas na rodinu, Střelec se potýká s finančními potížemi

Dnešní horoskop – úterý 12.12.2023. Lev by si měl udělat čas na rodinu, Střelec se potýká s finančními potížemi

Beran

Dnešní den je jako dělaný na koníčky. Nebojte se ponořit do nich bez výčitek. Pokud se vám zdál nějaký sen, zapište si jej. Zaměřte se zejména na pocity, které jste měli. Vaše podvědomí vám chce něco naznačit. V zaměstnání se spoléhejte na svůj instinkt. Ten vám napoví, kterým úkolům se věnovat dříve. Nenechte potlačit svou originalitu. Věnujte se omlazujícím procedurám, které budou mít mimořádné účinky. Pokud nemůžete do salonu, vymyslete si něco na doma.

Býk

Dnes je velice důležité mluvit pravdu. Upřímnost se vyplácí zejména v lásce. Pokud navíc zachováte jasnou mysl, můžete se vyhnout nedorozuměním a konfliktům. V zaměstnání se vyplácí nenechávat si své nápady jen pro sebe. Prezentujte je s klidem, může to pomoci vašemu kariérnímu prospěchu. Hrozí vám potíže v oblasti dýchacích cest. Dobře se oblékejte a dejte si pozor na chladný vzduch. Důležité je také dodržovat vyváženou stravu.

Blíženci

Dejte si pozor, jestli se dnes budete rozhodovat ohledně něčeho důležitého. Může se stát, že vaše rozhodnutí se vám v budoucnu vymstí. Buďte proto velmi opatrní, a pokud to jde, odložte rozhodnutí raději na později. Je dobré udělat si den volna. Každodenní shon vám nesvědčí. Chyby v zaměstnání zdaleka nejsou tak vážné, jak se vám na první pohled zdají. Dostanete příležitost je napravit. Je dobré pečovat o svou pokožku, zejména v oblasti správné hydratace.

Rak

Dnes vás může navštívit někdo opravdu výjimečný. Nebojte se kontaktovat osobu, kterou jste už delší dobu neviděli. Hvězdy přejí navazování nových vztahů i udržování těch stávajících. Rozhodně byste toho měli využít. V zaměstnání hrozí možnost, že se vás někdo pokusí zmanipulovat ve svůj prospěch. Nedělejte proto nic, co by vás mohlo přinést do problémů a dejte si pozor na to, komu důvěřujete. Je vhodné začít cvičit jógu nebo alespoň meditovat. Zachováte si tím dobré duševní zdraví.

Lev

Pokud existuje situace, ze které neumíte najít řešení, nebojte se říct si o pomoc. Velmi prospěšná je pro vás týmová práce. Dneska je den, kdy byste se spíše měli věnovat své rodině nad pracovními závazky. Pro příště bude vhodné, když se pokusíte udržovat svůj osobní i pracovní život v rovnováze. Pravidelně cvičte a jezte vyvážená jídla. To vám pomůže předejít zdravotním problémům. Pokud nepatříte mezi osoby, které často cvičí, začněte s procházkami.

Panna

Zůstaňte při zemi, i když vás mysl provádí světem představivosti. Ve vašem okolí se nachází toxická osoba, kterou je třeba odstranit. V zaměstnání si dělejte pravidelné přestávky. Snažte se neztratit kontakt s realitou. V zaměstnání je zapotřebí být co nejvíce aktivní. Pokud se chcete posunout dále na kariérním žebříčku, bude třeba ukázat, co všechno dokážete. Od ztráty energie vás zachrání vhodně zvolené pokrmy.

Váhy

Šťastné barvy pro dnešní den jsou oranžová a modrá. Další štěstí navíc vám přinesou čísla 2, 5, 7. Dnes je vhodné zaměřit se na úkoly, které je možné dělat v sedě. Hrozí potíže s bolavýma nohama, večer si proto dopřejte relaxační horkou koupel nebo lázeň na nohy. Vyhýbejte se stresu. Pomoci vám může meditace nebo jóga. Dnes je skvělý den, abyste si nastavili nové profesní cíle. Připravte si půdu pro budoucí úspěch.

Štír

Bílá barva a čísla 0, 3 a 7 vám mohou přinést štěstí. Je třeba přehodnotit svůj přístup ke vztahům. Zůstaňte otevření a upřímní k těm, kteří si to podle vás zaslouží. Svůj čas věnujte pouze těmto lidem. V zaměstnání si dejte pozor na zbytečný stres. Pokud budete mít na výběr z několika úkolů, vyberte si ten, který vám přinese méně stresu. Na emocionální pohodu se zaměřte. Můžete například začít meditovat nebo cvičit jógu.

Střelec

8,2 a 0 jsou vašimi šťastnými čísly pro dnešní den. Je pro vás velice obtížné vyřešit situaci týkající se finančních potíží. Navíc vás čekají výdaje, se kterými jste nepočítali. Pokud po vás bude chtít někdo pomoc, zjistíte, že nemáte dostatek energie, abyste mu ji mohli poskytnout. Zaměřte se sami na sebe. Je zapotřebí dosáhnout duševní pohody, která vám umožní lépe se soustředit a jasně myslet. Pomůže vám meditace nebo jóga.

Kozoroh

Je třeba zapřemýšlet nad tím, kde byste mohli vydělat nějaké peníze navíc. Možná bude třeba popřemýšlet i nad změnou zaměstnání, což by vaši finanční situaci vyřešilo dlouhodobě. V zaměstnání se nebojte vstoupit do vedoucí role. Vést ostatní lidi pro vás dnes bude druhou přirozeností. Umíte své kolegy vhodně podpořit a motivovat. Snažte se zůstat hydratovaní. Všude s sebou noste láhev s vodou.

Vodnář

Vaše šťastné barvy jsou fialová a zelená a šťastnými čísly jsou 2,1 a 8. Dejte si pozor na stresové situace, které by mohly způsobit, že budete reagovat podrážděně. Snažte se vyhýbat konfliktům a za každou cenu si zachovejte trpělivost a pozitivní náladu. V zaměstnání je dnes velice důležitá komunikace s kolegy. Dejte si pozor na reakce svých spolupracovníků. Nedělejte za ně jejich práci jen proto, že se bojíte odmítnutí.

Ryby

Dnešní den je vhodný na prohlubování vztahů mezi lidmi. Můžete se zaměřit na svou lásku, rodinné příslušníky, přátele nebo také kolegy v práci. Vaše intuice vám napoví, co je třeba dělat. V každé situaci jednejte autenticky. Bude pro vás velmi těžké správně se rozhodovat. Každé rozhodnutí vás donutí přemýšlet nad velkou spoustou detailů, ve kterých se můžete ztratit. Nechte si poradit od osoby, které důvěřujete.