Horoskopy

Imunita podle znamení: 12 rad na její posílení

Imunita podle znamení: 12 rad na její posílení

Každý z nás má jinou imunitu. Někteří „vydrží“ a snesou více, jiným stačí velmi málo, aby je přepadla nějaká nemoc či choroba. Jaká je vaše imunita podle znamení? A napadlo vás, že znamení, ve kterém jste se narodili, vám může pomoci imunitu posílit?

Imunita podle znamení

Chcete posílit svou imunitu? Pak jste na správném místě. Imunita podle znamení každému z nás funguje trochu jinak, proto i každému z nás pomůže něco jiného na její povzbuzení.

Beran

Zrozenci Berana podpoří svoji imunitu červenými plody. Nevyhýbejte se potravinám s vysokým obsahem vitamínu C. Doporučujeme třeba červené papriky.

Blíženci

Blížencům jsou přiřazovány zelené plody, proto do svého jídelníčku zařaďte suroviny jako třeba brokolice, která obsahuje hodně vitamínu A a C.

Býk

Jestli má něco pomoci Býkům s jejich imunitou, pak je to jednoznačně česnek. O něm se přece říká, že je přírodním antibiotikem.

Rak

Rakům můžeme všemi deseti doporučit otužování. I když to může být ze začátku nepříjemné, když nejste zvyklí, ve finále vám to hodně pomůže.

Lev

Imunita podle znamení Lva je hodně zkoušena, tohle znamení by se proto mělo snažit držet neustále v teple. Pozor na studená chodidla a hlavu bez čepice.

Panna

Pannám na imunitu pomůže sirup z rakytníku. Ten v sobě obsahuje nemalé množství vitamínu C. Nezanedbávejte pravidelný pohyb.

Váhy

Jestli jste se narodili ve znamení Vah a chcete podpořit svoji imunitu, pak se ze všeho nejdříve naučte vyhýbat dlouhodobému stresu.

Štír

Těmto lidem, co se imunity týče, mohou hodně pomoci často zatracované sedací koupele. Ideálně pokud do nich přidají i nějaké bylinky.

Střelec

Pokud jde o imunitu, pak lze lidem narozeným ve znamení Střelce doporučit pít zázvorový čaj. Přidejte do něho med a citronovou šťávu.

Kozoroh

Narodili jste se ve znamení Kozoroha? Pak se v rámci posílení imunity zaměřte na konzumaci kvalitních mléčných výrobků.

Vodnář

Vodnáři by rozhodně neměli podceňovat prevenci. Naučte se nemocem předcházet, protože jakmile udeří, těžko se s nimi vypořádáváte.

Ryby

Na Ryby hodně působí negativní emoce, které ovlivňují nejen jejich psychiku, ale bohužel také imunitu. Proto pozor na stres.