Horoskopy

Rezignovaná znamení: 3, kterým se většinou do ničeho nechce

Rezignovaná znamení: 3, kterým se většinou do ničeho nechce

Astrologie nám nabízí fascinující vhled do povahy jednotlivých znamení a odhaluje jejich vášně i slabiny. A podle ní existují i znamení, která, ačkoli mají obrovský potenciál a vášeň, opravdu často působí jako rezignovaná znamení. O jaká jde?

Rezignovaná znamení

  • Lev
  • Vodnář
  • Střelec

Lev

Lva charakterizuje talent a touha být ve středu pozornosti, ale zároveň i častá neschopnost tvrdé práce. Lvi bývají nadaní a vášniví. Milují být v popředí, ale jakmile jde o tvrdou práci a úsilí potřebné k dosažení jejich cílů, začíná jejich nadšení slábnout. Namísto toho preferují delegování práce na někoho jiného. Mohou tak v některém ohledu působit rezignovaně, ale ve skutečnosti jde spíše o vypočítavost. Bohužel díky své oblíbenosti obvykle nemají problém najít lidi, kteří se postarají o jejich úkoly, takže jim tato životní strategie často vychází.

Vodnář

Vodnáři se často angažují v boji za spravedlnost a usilují o zlepšení světa – nebo alespoň chtějí, aby to tak na první pohled vypadalo. Nicméně, jejich odhodlání k tvrdé práci bývá v tomto ohledu velmi chabé. Rádi poukazují na problémy a nešvary ve společnosti, ale jejich nechuť věnovat čas a úsilí na jejich odstranění je zřejmá. Mnohem raději tedy na různé nešvary upozorňují, než by se ponořili do práce potřebné k jejich nápravě. A mnohdy jsou tím vším tak trochu frustrovaní – mají hodně nápadů, ale nedokážou je dotáhnout do konce. Není divu, že nakonec působí velmi rezignovaně.

Střelec

Střelci jsou známí pro svou lásku ke svobodě a dobrodružství. A zamýšlet se nad prací, která by je svazovala, je pro ně proto často velmi nepříjemné. V práci sice líní nebývají, ale rozhodně od nich nečekejte žádné nadšení pro přesčasové úkoly. Je na nich vidět, že by mnohdy byli raději někde jinde a pokud se jim pokusíte naložit nějakou práci navíc, působí obvykle tak rezignovaně, že si to raději rozmyslíte. Jde o velmi chytrou strategii, tak pozor na ni.