Horoskopy

Největší šašci podle znamení: 3, kteří rozesmějí úplně každého

Největší šašci podle znamení: 3, kteří rozesmějí úplně každého

Humor, ten nadčasový elixír radosti, který překračuje hranice kultur a spojuje jednotlivce tím nejstarším možným způsobem, je velmi důležitým aspektem lidského projevu hluboce zakořeněným v naší osobnosti. A co na něj říká astrologie? Prozradí vám například, kdo jsou ti největší šašci podle znamení a řekne vám, co umí.

Největší šašci podle znamení

Pojďme se ponořit do komediálních sklonů podle astrologie

  • Berana,
  • Lva
  • a Střelce.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou proslulí svým lehce ujetým, ale neuvěřitelně milým smyslem pro humor. Nebojí se dělat si legraci sami ze sebe a chovat se jako šašci, daří se jim ve společnosti a všechny okouzlují svými vtipy. Vyžívají se především ve fyzické komedii – v legračních obličejích, napodobování vtipných zvuků, předvádění různých komických zvířat, potrhlé chůzi a také v hravých, i když poněkud drsných žertících. Dobré je, že to nikdy nemyslí špatně a nikdy nechtějí nikoho zesměšnit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou rození showmani, kteří si maximálně vychutnávají pozornost a obdiv všech kolem sebe. Bývají často ozdobou večírku, vyprávějí o sobě legračně krkolomné příběhy a od srdce se smějí svým vlastním výstřelkům. A vůbec jim nevadí, když uděláte totéž – ba naopak na to čekají. Modulují hlasy, důrazně gestikulují – zkrátka a dobře rozjíždějí své osobní představení na plné pecky a cítí se v něm jako doma. Ani oni nejsou zlí a pokud si z někoho rádi dělají legraci, tak jen a jen ze sebe.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci mají vrozený důvtip a pohotové myšlení, díky čemuž si vysloužili pověst jednoho z nejzábavnějších znamení zvěrokruhu. Jsou schopni vykřesat špetku humoru i v těch nejvážnějších situacích a často odlehčit náladu širokému okolí. Naštěstí mají obvykle smysl pro přiměřenost, takže svými vtípky nikomu neubližují. K slzám smíchu však spolehlivě dovedou každého.