Horoskopy

Týdenní horoskop 11. – 17. prosinec 2023. Blíženci jsou ohroženi stresem, Ryby se mohou dopustit hloupé chyby

Týdenní horoskop 11. – 17. prosinec 2023. Blíženci jsou ohroženi stresem, Ryby se mohou dopustit hloupé chyby

Beran

Zdravotní problémy minulých dní vás motivují k tomu, abyste se začali lépe starat o své tělo. Polevujte, ani když problémy poleví. Pokud zavedete opatření k tomu, abyste ušetřili peníze, můžete se spolehnout na to, že je to dobrý nápad. A přitom vás to nebude tolik bolet. Snažte se příliš nediskutovat, a to hlavně mezi rodinnými příslušníky. Pokud se vyskytne nějaký problém, snažte se dosáhnout mírové dohody, i za cenu kompromisu. V zaměstnání je třeba spolehnout se sami na sebe. Lidé, kteří vám slibovali podporu, vás zklamou.

Býk

Dejte si pozor na své zdraví. V průběhu týdne se o vás bude pokoušet více zdravotních problémů. O víkendu ale dojde k výraznému zlepšení. Hrozí vám, že se zapletete do nějakého finančního podvodu. Pokud je to možné, vyvarujte se uzavírání jakýchkoli smluv nebo dohod týkající se vydělávání peněz nebo investicí. V rodině se můžete těšit na radostné chvíle, což vás osvěží po psychické stránce. V zaměstnání na vás čeká složitý úkol. Pokud budete potřebovat radu, nehledejte ji na internetu, ale u kolegů.

Blíženci

Váš zdravotní stav ohrožuje stres, který zažíváte v zaměstnání nebo podnikání. Nestíháte termíny a nemůžete se soustředit na práci, což rozhodně nepomáhá. Ve svém volném času se snažte věnovat tomu, co vás baví, nebo se svěřte osobě, které důvěřujete, se svými obavami. To vás nabije a dodá energii pro následující dny. Je pravděpodobné, že narazíte na několik atraktivních investičních příležitostí. Než si nějakou vyberete, dobře si prostudujte podmínky. Zejména ty pod čarou.

Rak

Vaše tělo potřebuje odpočinek. Pravděpodobně jste nedávno zažili duševní stres, a ten si teď vybírá svou daň. Odpočívat můžete nejenom spánkem a poleháváním, ale také u skleničky vína s dobrým přítelem. Věnujte se činnostem, které vás baví. Tento týden si uvědomíte více, než kdy jindy, že je třeba spravedlivě rozdělovat čas mezi práci a rodinu. Zejména váš partner vám dává najevo, že je načase, abyste s ním trávili více času.

Lev

Máte obrovské množství energie. Nevkládejte ji ale do příliš fyzicky náročných činností, jinak můžete skončit naprosto vyčerpaní. Vychutnávejte si chvíle strávené se svou rodinou. Ve finančních oblastech budete mít štěstí, takže je vhodný čas pro investice. Jen si dejte pozor na ty, které slibují příliš velký finanční zisk, může jít o podvod. Problémy v rodině vyřešíte jedině tak, že budete upřímně komunikovat. V zaměstnání se můžete dostat do stresové situace kvůli nedokončeným úkolům.

Panna

I když nevíte, kam máte dřív skočit, můžete se spolehnout na své dobré zdraví. Je důležité, abyste si uvědomili, že je třeba odpočívat. Snažíte se pomáhat ostatním, stejně tak důležité je zaměřit se také na své vlastní potřeby. Naslouchejte signálům, které vám dává vaše tělo. I když se mohou vyskytnout příležitosti k přivýdělku, nemusí být příliš ziskové. Práce, která je zapotřebí, není vyvážena finanční odměnou. Prospěšnější bude, když přestanete neuváženě utrácet.

Váhy

Zaměřte se na svou stravu. Díky tomu, že napravíte své stravovací návyky, můžete posílit nejenom fyzické, ale také duševní zdraví. Čerstvé ovoce a zelenina jsou vždy tou nejlepší volbou. V zaměstnání buďte obzvláště pečliví, protože i malá chyba vám může způsobit velké potíže. Nedělejte nic ve spěchu a snažte se dodržovat předepsané postupy. Hrozí, že lidé, kterým jste důvěřovali, vás mohou oklamat. Dejte si proto pozor na to, komu svěřujete svou důvěru.

Štír

Pokud se léčíte s krevním tlakem, cukrovkou nebo obezitou, bude zapotřebí, abyste věnovali více času svému zdraví. Dejte si pozor zejména na to, ať užíváte všechny předepsané léky. Buďte opatrní na to, jakým způsobem utrácíte své peníze. Nekupujte něco, co nepotřebujete jen proto, že je to za skvělou cenu. Rozhodnutí, která se týkají celé rodiny, konzultujte se všemi členy. Tak se můžete vyhnout konfliktu. V zaměstnání se může vyskytnout příležitost, abyste ostatním ukázali, co se ve vás skrývá.

Střelec

V ohrožení je zdraví vašich nohou. Noste pevnou obuv a snažte se pohybovat po rovných površích. Trpět můžete i zažívacími potížemi, proto byste se měli zaměřit na to, co jíte. Jídlo si raději připravujte sami. Staré problémy, které se s vámi neustále táhnou, můžete nyní vyřešit. Stačí jen naslouchat radám ostatních. Neinvestujte své peníze podle příběhů lidí, které neznáte. Je velice pravděpodobné, že jde o podvod. V zaměstnání se zaměřte na odstranění chaosu.

Kozoroh

Dejte si pozor zejména na stres, který se může projevit ve všech oblastech vašeho života. Z hlediska zdraví hrozí únava a zhoršené zdraví. V zaměstnání můžete být roztržití a můžete zapomínat na důležité úkoly. Taktéž můžete mít problémy se soustředěním. V rodinném životě se stres projeví vaší špatnou náladou, která může hraničit až s agresivitou. Zaměřte se proto na relaxační činnosti. Svůj čas věnujte věcem, které vás baví a nebojte se zapojit své nejbližší.

Vodnář

Vaše zdravotní potíže se nyní výrazně zlepší. Jen je třeba vyhýbat se alkoholu a zaměřit se na dostatek spánku. Po finanční stránce se snažte příliš neutrácet za věci, které nepotřebujete. Pokud neodoláte pokušení, můžete se dostat do konfliktu s někým z rodiny. V zaměstnání se snažte chválit práci ostatních, protože je možné, že kolegové si myslí, že neznáte jejich hodnotu. Pokud hledáte zaměstnání, vyhledávejte nabídky aktivněji, než kdy dříve. Velká příležitost je na dohled a odpovídá vašemu profesnímu zaměření!

Ryby

Můžete se opřít o své zdraví, které je v dobrém stavu. Jen je třeba zaměřit se na dostatek pohybu. Pokud nechcete vyrazit ven, cvičte doma. Ideální je například jóga. V zaměstnání se snažte plnit všechny úkoly s co největším úsilím. Je pravděpodobné, že můžete udělat školáckou chybu, jejíž náprava bude časově náročná. V domácnosti hrozí konflikty, proto se snažte příliš neprovokovat. Rozhodnutí odložte na později, pokud můžete.