Horoskopy

Největší čuňata podle znamení: 4, která se vážně neumí chovat

Největší čuňata podle znamení: 4, která se vážně neumí chovat

Astrologie často poskytuje zajímavý vhled do naší osobnosti a osvětluje naše pozitivní vlastnosti i nepříliš dobré návyky. A bohužel (nebo možná pro okolí bohudík) dokáže ukázat i na ta největší čuňata podle znamení. O koho se jedná a jak se tento zlozvyk projevuje?

Největší čuňata podle znamení

  • Beran
  • Býk
  • Štír
  • Vodnář

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani, často se ocitáte v situacích, kdy se pro vás vhodné chování stává výzvou. Vaše nálady se mění rychleji než počasí, což vede k nepředvídatelným reakcím. Vaše impulzivita se často dostává do popředí a podněcuje k činům dříve, než zvážíte jejich důsledky. Toto impulzivní chování může občas vést k politováníhodným rozhodnutím a zbytečným konfrontacím. A pokud se necítíte ve své kůží, neváháte tak trochu pozapomenout na slušné vychování – neustále se nimráte ve vlasech nebo si čistíte nehty (a to klidně i u stolu) a pánové pak leckdy mají i velmi nepříjemný zvyk škrábat ve v rozkroku. Dejte si na to proto pozor.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš sklon ke kousání nehtů, což je vaše největší hygienická slabost, často pramení z úzkosti a nedostatku sebedůvěry. A nezapomínejte si také mýt ruce po použití WC (spěch vás nijak neomlouvá) a jednou provždy si přestaňte vařit kávu do desetkrát použitého hrnečku s vrstvou usazenin na stěnách. Tyto zvyky totiž na vaše okolí působí opravdu odpudivě.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíři, váš každodenní život sužuje zapomnětlivost, kvůli které často přehlížíte zásadní detaily. Není to úmyslné, ale váš sklon zapomínat třeba na vyčištění zubů nebo pravidelné mytí vlasů opravdu není něco, čím byste na své okolí udělali dobrý dojem. Investujte proto do diáře nebo jiných praktických organizačních nástrojů, které vám pomohou s pamětí a udrží vaše soustředění na zásadní úkoly na potřebné úrovni.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři, vaše svobodomyslná povaha je dvousečná zbraň. Podporuje sice inovativní nápady a svobodomyslnost, ale může vést k roztržitosti a sklonu přehlížet některé nechutnosti, kterých se v zápalu své roztržitosti dopouštíte. Neškrábejte se v pozadí a opravdu si dejte pozor na čistotu svého oblečení. To propocené vám totiž dobrou vizitku rozhodně neudělá a nespraví to ani celý flakón voňavky.