Další

Nejlepší rtěnka z drogerie: 3 produkty pro dokonalý dojem

Nejlepší rtěnka z drogerie: 3 produkty pro dokonalý dojem

Nadšenkyně rtěnek, zbystřete! Pokud patříte mezi ty, kteří stále tápou a hledají tu nej rtěnku, nad kterou nedají dopustit, pak jste na správném místě. Všechny moc dobře známe ten hon za dokonalou rtěnku. Ten ale dnes může skončit. V dnešním článku se totiž naše redakce rozhodla podělit o ty nejlepší rtěnky z nejlepších.

Dermacol – 16H Lip Colour

Toužíte po rtěnce, která se pyšní intenzivní barvou, nechává vaše rty hydratované a ještě vydrží od vašeho prvního croissantu až po večerní víno s kamarádkami? Zdá se, že taková rtěnka ani neexistuje. Opak je ale pravdou. Přesně taková je totiž Dermacol 16H Lip Colour, která vydrží v dokonalém stavu dlouhých 16 hodin. Krom toho se pyšní také rychleschnoucím složením, takže nemusíte před rty mávat rukama, aby vámi požadovaný odstín rychle zaschl.

Další obrovskou výhodou je perfektní krycí schopnost. Tato rtěnka zabraňuje také vysušování rtů a naopak jim dodává hydrataci. Je tak ideální kamarádkou do chladného počasí, kdy bychom na hydrataci neměli v žádném případě zapomínat. A to zejména platí v případě rtů, kde je kůže opravdu slabá a náchylná na změny počasí.

A čím to, že má Dermacol 16H Lip Colour tak blahodárné účinky, které si naše redakce zamilovala? Rtěnka se totiž skládá ze včelího vosku, který o naše rty pečuje, vyživuje a zabraňuje jejich vysušování a vitamin E, který jakožto antioxidant naše rty chrání.

Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer

Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer je rtěnka, kterou nemusíte neustále kontrolovat. Patří totiž mezi ty rtěnky, které se nerozmazávají a neobtiskávají. Na rtech vydrží až dvanáct hodin a rtům dodává sytou barvu s matným finišem. Dalším plusem je snadná aplikace a rychlost schnutí.

Tato rtěnka také jistě potěší všechny veganky, jelikož neobsahuje žádné živočišné produkty. Když je řeč o složení, v této rtěnce najdete pečující moringa máslo. Moringa je malý strom, který pochází z Indie, Pákistánu a Nepálu a využívá se k léčbě a prevenci cukrovky, srdečních chorob, anémie, ale i kožních a zažívacích poruch.

Estée Lauder Pure Color Creme Lipstick

Estée Lauder je jasnou zárukou kvality. A takové jsou i rtěnky této značky. Estée Lauder Pure Color Creme Lipstick je dlouhotrvající rtěnka, která se hodí pro každou příležitost. Pokud tedy toužíte po rtěnce, která se chlubí nejen dechberoucí barvou, ale také hydratací, vsaďte právě na Estée Lauder.

Krásné syté odstíny této rtěnky vám zajistí výrazný vzhled a na vašich rtech vydrží až 10 hodin. Vaše rty také získají na plnosti, po aplikaci budou hladší a navíc po aplikaci budou výraznější i po odstranění rtěnky.

Tato rtěnka s krémovou texturou se neslévá do jemných linek jako se to stává u většiny rtěnek a navíc lichotí všem odstínům pleti! A krom toho má krásné zlaté pouzdro s magnetickým uzávěrem, takže se nemusíte bát toho, že by se ve vaší kabelce nedopatřením otevřela a způsobila hotovou paseku.