Horoskopy

Ranaři podle znamení: tito 4 nejdou pro ránu daleko

Ranaři podle znamení: tito 4 nejdou pro ránu daleko

Na první pohled vypadají nevinně ale ve skutečnosti se umí pěkně rozzuřit. Dokonce se naštvou tak moc, že mají sklony k agresi. Jaká znamení zvěrokruhu nejdou pro ránu daleko?

  • beran
  • blíženci
  • lev
  • střelec

Beran (21. března – 20. dubna)

Jedinci narození ve znamení berana jsou velmi impulsivní a s tím úzce souvisí i jejich sklony k agresivitě. Na první pohled vypadají jako krotcí beránci, ale ve vzteku nejdou pro ránu daleko. Mají sklony k fyzickému napadání, pokud jim dojdou argumenty. Také se řídí heslem jasně ručně a stručně. Pak už si nikdo nedovolí jim odporovat.

Blíženci (21. května – 20. června)

Lidé, kteří se narodili ve znamení blíženců, dokáží být velmi zlý. Porto je nikdy nepodceňujte a mějte se před nimi na pozoru. Jejich asertivní přístup, kdy dokáží i argumentovat na úrovni, se může lehce zvrhnout ke klasické agresivitě. Pokud dosáhnete vrcholu trpělivosti blížence, může vám pak nečekaně jednu ubalit. Je ji

Lev (23. července – 22. srpna)

Jedinci narození ve znamení lva chtějí vždy za každou cenu dosáhnout svého. Rád se chytá jakékoliv příležitosti a pokud mu někdo vstoupí do cesty, nebude se s ním rozhodně mazlit. Od konfliktů a ublíženecká dramata až po fyzické násilí. Zbaví se vás jakkoliv, jen aby byli oni ti první a vyvolení. Podle lva by měli všichni vědět, že se mají klidit z cesty, pokud si jde za svým.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci nejsou tak násilnickými jedinci jako přechozí znamení zvěrokruhu. Avšak jejich slova vás dokáží naprosto odzbrojit a dát vám pomyslnou facku. Jejich upřímnost může být pro některé citlivé jedince velmi agresivní.  Primárně se střelci nesnaží nikomu ublížit, jen jsou příliš otevření a přímí na to, aby se ovládli.