Horoskopy

Prolhaná znamení: těmto 5 nevěřte ani nos mezi očima

Prolhaná znamení: těmto 5 nevěřte ani nos mezi očima

Najít pravdomluvného a skutečně upřímného člověka je v dnešní době velmi náročné. Někteří svým lhaním chtějí dosáhnout úspěchu, jiní zase lhaním předchází konfliktům. Která ze znamení zvěrokruhu jsou ta nejprolhanější?

  • štír
  • váhy
  • ryby
  • střelec
  • rak

Štír (24. října – 22. listopadu)

Jedinci narození ve znamení štíra mají velkou touhu mít vše pod kontrolou. Manipulují s lidmi, aby dosáhli svých cílů, a dokonce si upravují také realitu. Mají velký smysl pro strategické myšlení, takže si naplánují, kdy přesně mají lhát, aby jim to hrálo do karet. Pokud nejste jejich blízkými přáteli, raději jim nevěřte.

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy jsou zastánci klidu a harmonie. Nelžou proto, že by měli jiný vyšší plán jako štíři, ale proto, že se snaží za každou cenu vyhnout konfliktu. Ten by totiž narušil jejich rovnováhu. Nemusí se uchýlit jen ke lžím, ale například neřeknou celou pravdu. Nechtějí být za žádnou cenu konfrontováni.

Ryby (21. února – 20. března)

Lži jedinců narozených ve znamení ryb jsou poměrně neškodné. Lžou totiž zejména při vyprávění příběhů. Jsou myšlenkami často mimo realitu, a tak mají zkreslené vnímání. Nemůžeme jim to mít ani za zlé, ale pokud jde o důležité situace, není jejich fantazie na místě.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Jedinci narození ve znamení střelce vědomě vyprávějí příběhy, které jsou přibarvené. Dělají to právě proto, aby jejich vyprávění bylo zábavnější, protože si na tom velmi zakládají. Až budete příště poslouchat střelcovo vyprávění, berte všechny neuvěřitelné příhody s rezervou. Však vy už víte proč.

Rak (22. června – 22. července)

Raci využívají lži k tomu, aby s vámi manipulovali vzbuzením lítosti. Budou brečet a hrát si na zraněného jen aby dosáhli objetí nebo polibku. Jsou emocionálními vyděrači a budou vám lhát jen aby vzbudili lítost.