Horoskopy

Utrápená znamení: 3 nejnešťastnější jedinci zvěrokruhu

Utrápená znamení: 3 nejnešťastnější jedinci zvěrokruhu

Astrologie fascinuje lidstvo již dlouho a nabízí vhled do osobnosti, chování a možných budoucích událostí na základě nebeských konjunkcí. Mezi nesčetnými znameními zvěrokruhu vynikají ovšem 3, která zdánlivě vůbec nemají radost ze života. Jde o utrápená znamení, která se často cítí pod psa, i když k tomu vlastně nemají důvod.

Utrápená znamení

  • Blíženci
  • Panna
  • Kozoroh

Blíženci: 22. května – 21. června

Lidé narození ve znamení Blíženců mají vrozenou potřebu struktury a organizace. Jejich život se točí kolem pečlivě vytvořených plánů, které mnohdy propracovávají doslova až do nejmenších detailů. Život ve světě, kde vládne nepředvídatelnost, však v těchto lidech často vyvolává pocity sklíčenosti a stresu. Neschopnost sladit věci s jejich plány je činí nešťastnými a neustále úzkostnými, což v nich vyvolává neustálý pocit, že něco nestíhají nebo že něco jednoduše udělali špatně.

Panna: 23. srpna – 22. září

Ženy ve znamení Panny projevují hluboce zakořeněný strach a obavy o bezpečí a blaho svých dětí. Mají téměř obsedantní potřebu sledovat a kontrolovat každý aspekt jejich života. To vše pramení ze skrytého strachu, že by se mohlo stát něco hrozného, kdyby nad svými nejmilovanějšími ztratily kontrolu. Bohužel může toto přehnaně ochranitelské chování jejich děti velmi nepříjemně zatěžovat a brzdit je v růstu. Muži narození v tomto znamení tak utrápení a úzkostliví nebývají.

Kozoroh: 22. prosince – 20. ledna

Ženy ve znamení Kozoroha, ačkoli jsou ve svém současném životě zdánlivě spokojené a naplněné, v sobě skrývají nevysvětlitelný strach z blížící se zkázy. Přestože dosáhly svých přání a získaly vše, o co usilovaly, nedaří se jim si v životě tu radost a štěstí vychutnat. Místo toho se neustále obávají nějaké nepředvídatelné události, která by je mohla ohrozit. Ve skutečnosti si myslí, že si prostě žádné štěstí nezaslouží – a bývá velmi těžké je přesvědčit o opaku.