Nezařazené

Velký zimní horoskop 2023: Býk dostane chuť zkoušet něco nového, Ryby jsou pozitivně naladěné

Velký zimní horoskop 2023: Býk dostane chuť zkoušet něco nového, Ryby jsou pozitivně naladěné

Beran

V zimní sezóně se zaměříte zejména na své profesionální cíle, čemuž bude muset ustoupit rodinný život. Sebevědomí vám nechybí, takže se nezaleknete ani větších překážek. V zaměstnání se vám bude dařit až do nového roku. V první polovině ledna ale narazíte na určité problémy v oblasti komunikace. Nedorozumění mohou vzniknout v osobním i profesním životě. Na konci ledna si začnete uvědomovat, co v životě vlastně chcete a můžete pozměnit své cíle. Únor bude skvělým měsícem pro vaši kreativitu, což vám zároveň přinese velkou radost.

Býk

Už vás nebaví postupovat osvědčenými cestami. Chcete si vyšlapat svou vlastní cestičku. Nebojte se vystoupit ze své komfortní zóny. V zimním období platí, že odvážnému štěstí přeje. Romantická planeta Venuše vám umožní osvobodit od všednosti. Tuto odvahu můžete využít tak, že se zapíšete do nového pohybového nebo vzdělávacího kurzu. Na začátku ledna bude vůbec nejlepší období naučit se něco nového. Tyto dovednosti můžete zúročit ve druhé polovině ledna ve svém profesním životě.

Blíženci

V zaměstnání budete muset tvrdě pracovat, abyste si udrželi svou pozici, a to až do konce prosince. Až do poloviny ledna budete toužit držet se rutinních postupů, které pro vás znamenají bezpečí. Využijte svého volna v průběhu vánočních svátků a snažte se utužit vztahy i se vzdálenější rodinou. Energie, kterou takto získáte, můžete využívat skoro do konce ledna. Začátek roku bude v práci hodně hektický, naštěstí díky dostatečnému odpočinku umíte pracovat rychle a kvalitně. Začátek března se ponese ve znamení přátelství. Můžete se těšit na pozitivní chvíle s někým ze svých přátel.

Rak

Začátek zimy se nese ve znamení nostalgie. Nemůžete si pomoci a zaměřujete se na společné aktivity se svou rodinou. To vás může ještě více stmelit. V romantickém životě se můžete těšit na významné, ale dobré změny. Nezadaní mají velkou šanci na to, aby potkali toho pravého. Zadaní se mohou dočkat vyznání od svého partnera, které je utvrdí v tom, že jsou milováni. Do poloviny ledna práce nepůjde tak rychle, jak byste si představovali. Nemáte totiž dostatek sebevědomí, a tak jednotlivé činnosti po sobě kontrolujete, což zpomaluje. Druhá polovina ledna už přinese více sebevědomí. Od začátku ledna se dobře orientujete ve svých emocích. Můžete proto vyřešit spoustu problémů.

Lev

Až do poloviny ledna budete pracovat na vnesení rovnováhy do vašeho každodenního života.  Je pravděpodobné, že toužíte po změně. To se může projevit nejenom ve změně zaměstnání, ale také změnou vzhledu. V zaměstnání není žádná překážka dost velká. Vyplatí se vám cvičit jógu, která přináší dobrý režim mysli a těla. Na začátku února pocítíte potřebu bilancovat nad svým životem. To vás motivuje k přijmutí náročného projektu. Kromě zaměstnání ale budete toužit taktéž po času, který strávíte se svou rodinou.

Panna

Začátek zimy až do poloviny ledna se ponese ve znamení kreativity. Výrazná je také vaše romantická oblast. Pokud nejste ve vztahu, zatoužíte po tom, abyste si nalezli osobu, která pro vás bude tou pravou. Zadaní zatouží udělat ve vztahu další krok kupředu. V zaměstnání uplatníte několik svých nápadů, díky kterým se vám podaří dokončovat některé úkoly rychleji. V březnu se můžete těšit na nejromantičtější chvíle příštího roku.

Váhy

Využijte příležitosti a setkejte se s osobami, které jste už dlouho neviděli. Připomenete si, proč kdysi byli tak blízcí vašemu srdci a je možné, že obnovíte pravidelný kontakt. Konec prosince a začátek ledna budete chtít trávit s rodinou. Společně vymyslíte nové druhy zábavy, což přinese dobrou energii a harmonii ve vaší domácnosti. Polovina ledna je vhodné období pro odpuštění. Pokud jste tedy dlouhodobě s někým v konfliktu, můžete se pokusit všechno si vyříkat. Neodkládejte své úkoly a řešte je tak, jak přichází. Na začátku března vás čekají ty nejšťastnější dny pro lásku.

Štír

Zima bude pro Štíry nenáročným obdobím. V zaměstnání i osobním životě nečekají žádné závažné změny, nic s čím byste museli bojovat. Na konci prosince až do poloviny ledna se můžete spolehnout na své komunikační dovednosti. Díky nim si pro sebe můžete získat mnohé výhody v osobním i profesním životě. V druhé polovině ledna ale není dobrý čas pro intimní vztahy, ve kterých hrozí konflikty a nedorozumění. Konec února může přinést konečně úlevu ve vztazích. Získáte optimistickou náladu a chuť pracovat na partnerském vztahu.

Střelec

Zima je obdobím, které vám přinese prospěch zejména v oblasti financí. Můžete získat nové příležitosti výdělků. Kromě toho jste schopni navázat spoustu nových kontaktů, které se mohou hodit v podnikání. Pokud existuje stará záležitost, kterou toužíte zdárně uzavřít, je k tomu vhodná příležitost od konce prosince až do poloviny ledna. Vyřešení těchto záležitostí je důležité proto, abyste mohli začít nové projekty. V únoru se můžete zaměřit na získávání nových znalostí. Začátek března si vyhraďte pro lásku. Tomuto sektoru totiž hvězdy přejí.

Kozoroh

Prosinec je měsícem, kdy pocítíte silnou potřebu uskutečnit svoje sny. Nesnažte se ale příliš tlačit na pilu a uspěchat některé činnosti. Hrozí vám, že se dostanete do finančních potíží, takže si dávejte pozor na zbytečné výdaje. Na začátku ledna začnete přehodnocovat své cíle a je možné, že zatoužíte po odvážnějším životě. V zaměstnání mohou nastat problémy, se kterými se můžete vypořádávat až do konce měsíce. Na začátku března se zaměřte na svůj osobní růst.

Vodnář

Na začátku zimy se vám podaří zasít semínka, díky kterým si na konci zimy užijete úspěchu v kariéře, ale také svém osobním životě. Dejte si ale pozor, ať vám to příliš nestoupne do hlavy. Nemáte dobrou schopnost sebereflexe, a tak bude užitečné, když požádáte o pomoc dobrého přítele. Jeho kritikou se nenechte odradit, naopak ji vezměte jako příležitost ke zdokonalování sebe sama. Únor pro vás může být měsícem, kdy budete více lenošit a užívat si klidu.

Ryby

Celý prosinec si budete nejlépe užívat ve společnosti. Právě tak můžete získat dostatek nových kontaktů, které se vám mohou hodit v profesním životě. Ve společnosti čerpáte také dobrou energii, kterou budete rozdávat dál. Kolem vás vládne pozitivní aura, která přitahuje ostatní. Je to vhodný čas, abyste se spojili se známými z vaší minulosti. V únoru získáte dostatečné množství sebevědomí, což vám umožní lépe vykonávat práci doma i na pracovišti. Začátek března je období, ve kterém můžete sladit svou práci s vlastními hodnotami.