Horoskopy

Tajnosti dle horoskopu: Co které znamení nejvíce tají?

Tajnosti dle horoskopu: Co které znamení nejvíce tají?

Každý z nás má nějaké tajemství. Co skrývají před ostatními jednotlivá znamení horoskopu a co nechtějí, aby o nich vyšlo najevo?

Beran

Toto znamení je velmi citlivé a má měkké srdce. To jsou vlastnosti, které by někdo mohl zneužít a proto je Berani před světem tají. Působí sice jako osoby sebevědomé, ale ve skutečnosti tomu tak není. Kromě toho velmi touží po pochvale.

Býk

I když navenek působí toto znamení jako kliďas, ve skutečnosti skrývá nervozitu. Nechce ji dát najevo, má z ní obavu. Vždy myslí nejprve na sebe a pak teprve na ostatní.

Blíženci

Chybí jim sebedůvěra. Sice působí, jako, že je nic nerozhází a v každé situaci si poradí, realita je však úplně jiná. I když milují společnost, ve skutečnosti jsou osamělí.

Rak

Před ostatními se projevuje jako vždy ochotný a nesobecký, ale ve skutečnosti tomu tak není. Skrývá to, že jeho laskavost není bezmezná. Občas se snaží svalit vinu na druhé, což dokonale maskuje.

Lev

Navenek se jeví jako klidný, působí přirozeným a elegantním dojmem. Občas si však se svým životem neví rady, ale nedává to najevo. Miluje pozornost, ale občas touží po samotě, což však nedá najevo, aby o vytouženou pozornost nepřišel.

Panna

Panny musejí mít vše v pořádku do posledního puntíku, vše mají srovnané. Mají však svoji komůrku, ve které schovávají všechen nepořádek a obávají se o její odhalení. Také schovávají fakt, že jsou velmi citlivé. Navenek totiž působí velmi tvrďácky.

Váhy

Skrývají fakt, že mají velmi často chuť přestat pečovat o svůj zevnějšek. Touží po tom přestat vystupovat tak, jak se od nich očekává. Působí totiž jako estetické bytosti, které vždy vědí, jak se chovat.

Štír

Má pověst bezcitného ledovce. To je však pouze vnější slupka, za kterou se skrývá velmi citlivá duše. To by však Štír nikdy nepřiznal. Hrozně touží někomu se svěřit.

Střelec

Tají fakt, že nemá někdy náladu na lidi. Každý na něj spoléhá, co se zábavy týká, ale Střelec nemá pokaždé na zábavu náladu. Kromě toho tají své vnitřní démony.

Kozoroh

Toto znamení je velmi důsledné. Vyzařuje přirozenou autoritu. Nikdo však netuší, že jej občas popadne chuť udělat něco bláznivého a nepředvídatelného.

Vodnář

Zakládá si na svobodě, je nespoutaný. Někdy však, samozřejmě potají, zatouží po řádu. Unavuje ho fakt být stále jen silnou osobností.

Ryby

Hluboko v mysli ukrývají bláznivá přání. Jsou to velcí snílci a jejich nápady okolí vnímá jako vzdušné zámky. Ví, že by se do nich Ryby nikdy nepustili. Ryby ukrývají svoji slabost.