Horoskopy

Nesnášenlivá znamení: 3, která většinu lidí nedokážou vystát

Nesnášenlivá znamení: 3, která většinu lidí nedokážou vystát

Znamení zvěrokruhu často umožňují nahlédnout do různých osobnostních rysů, tendencí chování a vlastností. Mohou být fascinující, ale také vrhají světlo na méně žádoucí vlastnosti, které mohou někteří jedinci mít. Víte například, jaká jsou ta opravdu nesnášenlivá znamení, která si se svým okolím prostě příliš nerozumí?

Nesnášenlivá znamení

  • Střelec
  • Lev
  • Ryby

Střelec

Pro znamení Střelce je typický neochvějný optimismus, vysoká hladina energie, schopnost bavit lidi kolem sebe a extrovertní dobrodružná povaha. Jejich bezstarostná povaha a nezodpovědnost však může ostatní dráždit – což často vede k nepříjemným konfliktům… A na samém konci bude stát nesnášenlivý Střelec.

V profesní sféře může být také náročné mít Střelce za zaměstnance. Jsou totiž schopni impulzivně opustit práci a vydat se na cesty po celém světě. Být ve vztahu se Střelcem znamená čelit neustálé nejistotě kvůli jejich sklonu měnit plány na poslední chvíli – není proto divu, že okolí Střelce často zklame, což na nich zanechá nesmazatelné následky.

Lev

Lvi jsou rádi středem pozornosti a často dávají na odiv své úspěchy a bohatství. Ostatní nejvíce odrazuje jejich pýcha a přílišné sebevědomí. I bez úspěchů mají Lvi tendenci chovat se, jako by jim patřil celý svět. Jejich neschopnost přijmout kritiku často vede ke konfliktům na pracovišti.

Lvi se snaží uznat své chyby a trvají na tom, že jejich návrhy jsou lepší – a když se tím ostatní neřídí, změní se v opravdu nesnášenlivé. A pokud nějakou nešťastnou náhodou získají funkci nadřízeného, vede to obvykle k rozpadu kolektivu.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb mají jemnou, citlivou povahu a disponují přirozenou intuicí. Jejich vyhýbání se konfliktům a tendence nechávat si své myšlenky pro sebe však ostatní považují za nesnesitelné. Mít za kolegu Rybu tak může vést k frustraci, protože se jen málokdy snaží pohotově reagovat nebo plnit úkoly a často přenechávají svou pracovní náplň jiným.

Ve vztazích mohou být Ryby těžko čitelné, protože si střeží svá tajemství. Projevují také manipulativní chování, jsou ochotny hrát si na mučedníka a citově manipulovat s druhými, aby dosáhly svých cílů. O nějaké lásce k bližním, proto u takových manipulátorů rozhodně nemůže být řeč – naštěstí ne všechny Ryby jsou takové.