Horoskopy

Zlatokopky podle znamení: 4 upřednostňující peníze před láskou

Zlatokopky podle znamení: 4 upřednostňující peníze před láskou

Každé znamení zvěrokruhu v sobě zahrnuje osobitou směs vlastností, které zásadně ovlivňují dynamiku vztahů. Prozkoumejme vlastnosti a preference žen, které jsou tak trochu majetničtější, než ty ostatní. Tyto zlatokopky podle znamení totiž někdy umí být pořádně zákeřné.

Zlatokopky podle znamení

  • Rak
  • Panna
  • Kozoroh
  • Štír

Rak (22. června – 22. července)

Ženy ve znamení Raka ztělesňují empatii a starostlivost a ve svých vztazích si cení jistoty a stability. Vyhledávají proto především takové partnery, kteří jim nabízejí citovou a finanční podporu zároveň. I když se může zdát, že se u nich vše točí zejména kolem peněžních aspektů, ve skutečnosti často upřednostňují potřeby svých blízkých před svými vlastními, což podporuje harmonické partnerství. Ovšem pokud jejich partner o peníze přijde, neváhají jej vyměnit za jiného.

Panna (23. srpna – 22. září)

Praktické a analytické Panny mají smysl pro detail, a to včetně finančních záležitostí. Ačkoli jejich motivací nejsou výhradně peníze, oceňují partnery, kteří s financemi nakládají zodpovědně. Jsou vysoce organizované, daří se jim ve stabilním prostředí a hledají partnery s podobnými finančními hodnotami a dlouhodobými cíli. Bohužel jsou schopny vás opustit i při sebemenší známce nešetrnosti a pokud s nimi chcete randit, nebude jim stav vašeho konta úplně ukradený – na to můžete vzít jed.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ženy ve znamení Kozoroha jsou ambiciózní a velmi silně touží po úspěchu, což se týká i jejich vztahů. Oceňují proto partnery, kteří jsou cílevědomí a finančně zodpovědní. Hledají stabilitu a jsou ochotny vynaložit značné úsilí, aby dosáhly svých cílů. Finanční zabezpečení vytváří základ pro jejich dlouhodobé vztahy – pokud jste chudý, ani s vámi nezačnou randit nebo vás brzy opustí.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Smyslné a vášnivé ženy narozené ve znamení Štíra si ve svých vztazích cení především věrnosti. Nejsou motivovány penězi jako takovými, ale velmi si váží partnerů, kteří projevují finanční odpovědnost a oddanost. Upřednostňují trvalé, citově a finančně stabilní partnerství. Takže pokud vám cokoliv z toho chybí, nejspíš vám brzy udělají pá pá.